Høstkollaps

Jeg kunne sikkert brukt to timer på å analysere dette i detalj. Hvorfor Osame er mye bedre som indreløper, hvorfor vi fortsetter med den samme backfireren i 2. omgang, hvorfor Odin blir byttet ut til pause, eller hvorfor Oldrup spiller i en posisjon han ikke behersker.

Jeg kunne også sikkert prøvd å være morsom og skrevet anagrammer av Høstkollaps som en slags Jan Erik Vold, eller dratt avgårde på en underholdende rant som egentlig ikke betyr noe, men jeg gidder ikke.

Pissa på av et svakt Odd-lag, hjemme foran knappe 1000 tilskuere. Folk ante åpenbart hva som kom. Og nok en gang er det de erfarne spillerne som svikter mest.

I mens ler hele Norge av oss. Som vanlig. Fordi vi er fuckup-klubben som aldri klarer å få til noe.

Vålerenga – Viking 1-1: Fryktelig skuffende

Det så så lovende ut. Osame med en nydelig ball inn i bakrommet, og et perfekt timet løp og iskald avslutning av Kjartansson. Ørnen er tilbake. Nå blir det moro.

Men så blir det liksom med det. Vi har en del fine angrep på venstrekanten med Osame, på høyre fortsetter Layouni i det sporet han har vært i, et blindspor. Etter pause er det Christensen som forsøker seg, med marginalt mer hell, men det blir langt fra nok.

Les mer…