Sterk seier for rekruttene

Foto: Eivind Hauger / Flickr

Nivåforskjellen på topp og bunn i Postnord-Ligaen er enorm. Det ble fortjent 0-6 for opprykksjagende Kvik Halden sist (som har Kenta ved roret).

Målet er at gutta holder plassen. Der har vi kanskje fått litt drahjelp fra pandemien, for nå ser det vel ikke ut som 3. divisjon kommer igang. Isåfall blir det sannsynligvis en sesong til uansett, men denne sesongen skal spilles, og det er jo greit å holde seg unna nedrykksplassene.

I går var motstander Tromsdalen, som vi kjenner som et kjempeheislag. Nå har de en britisk trener, visstnok dårlig stemning i troppen og vel, ting går vel ikke helt på skinner for dem. Men det er fortsatt en tøff motstander for våre unggutter.

Les mer…

Shala og Tollås er med til Trondheim

Foto: Grydis

Det har vært mye drama omkring hvorvidt Shala skulle få spille mot Rosenborg eller ikke. Uten at vi helt har satt oss inn i de juridiske finurlighetene har NFF tatt til fornuften og funnet ut at jo, han får spille mot RBK. Det feilaktige kortet er strøket, men jaggu er ikke også det andre gule kortet han fikk i samme kamp strøket. Han står dermed med to gule så langt, noe som må sies å være rimelig bra uttelling.

Les mer…