Engamorgen søndag 4. juni: Ganske dårlig kamp, godt for poengfangst og selvtillit

Robert Lunström fikk sitt tredje gule kort i går og må stå over mot Godset om to uker. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

«Gode fotballkamper inneholder mange mål». Den påstanden er noe som gjentas, gjentas og gjentas igjen overraskende ofte fra kommentatorer og eksperter. Vålerengas to siste seriekamper viser hvor forferdelig feil påstanden er.

Les mer…

Engamorgen torsdag 1. juni: Så jævla enkelt. Elverum i fjerde runde

Herman Stengel scorte på en frisparkperle i vinter og Herman Stengel scorte på en frisparkperle i går. Foto: Vålererenga Fotball

Det deles ikke ut stilpoeng i fotball, og målforskjell teller ikke i cupen. Derfor skal vi ikke dvele for mye og for lenge ved gårsdagens kamp der Vålerenga sikret billett til fjerde runde på særdeles lite imponerende vis. Vi ser heller framover mot Vålerenga-Elverum på Ullevaal Stadion onsdag 9. eller torsdag 10. august. Og lenge før det er det muligheten til å se Islandsgate live på Vertshuset: allerede lørdag 17. juni – altså om to små uker.

Les mer…

Engamorgen lørdag 20. mai 2017: Klar for tre på rad!

Herman Stengel er klar for å sette ballen i mål i Sarpsborg i morgen. Foto: Vålererenga Fotball

Etter å ha slitt oss til to 1-0-seire på rad er Aperopet klar for at Vålerenga skal spille god fotball og hente den tredje trepoengeren på rad. Så tett er eliteserien at seier i morgendagens kamp i Østfold er forskjellen på å kjempe i toppen og ha kontakt med nederste halvdel.

Les mer…

Engamorgen 04.05.2017: Treningskamp mot Manchester United 30. juli

Manchester Uinted har satt opp turné mot sine argeste rivaler. Ullevaal 30. juli. Skjermdump: Manchester Uniteds mobilnettside.

I går ble det klart at Manchester United kommer til Oslo for å møte Vålerenga 30. juli klokka 19.00. Vålerengas sesongkortinnehavere får kjøpt billett, hvis de ønsker det. Og kampen går på en av TV2s kanaler. VIF G19 er videre i cupen, Jordal Amfi skal bli energieffektiv og et par iskrigere har forlenget. Det er morgenens enganyheter.

Les mer…