Engamorgen søndag 3. desember: Måtte Sogndal brenne, eller Skadefryd er den eneste sanne glede …

Markus Nakkim skal spille to bortekamper i Trøndelag neste år, enten det er mot Stjørdals/Blink og Nardo for Vålerenga 2 eller mot Rosenborg og Ranheim for førstelaget. Foto: Grydis

Vålerenga Hockey slo Stjernen 4-0 i går. Det er klart hvilke lag Vålerenga og Vålerenga 2 vil møte i neste års serie, og vi leverer en god mengde skadefryd etter at Ranheim klarte det Vålerenga ikke klarte: Sørge for at Sogndal skal spille i Obosligaen neste år. Det er dagens Engamorgen oppsummert.

Les mer…

Engamorgen tirsdag 28. november: Siste natt med gjengen, eller firmafest i Fotballforbundet

Fotballfesten 2017. Ingen grunn til å se om igjen. Skjermdump: Eurosportplayer.com

Er det ikke deilig å se at det er noen som klarer å avslutte 2017-sesongen enda dårligere enn Vålerenga? Det er følelsen man sitter igjen med etter TV Norge-showet «Fotballfesten 2017» i går kveld. Dette er to timer man aldri får igjen.

Les mer…

Engamorgen lørdag 25. november: Vålerenga kan snu om Grindheim

Vålerenga-trener Ronny Deila åpner for at klubben kan komme til å snakke med Christian Grindheim igjen om en ny kontrakt. Foto: grydis.no.

Før Vålerengas A-lag i dag setter seg på bussen som skal ta dem til Sogndal før morgendagens kamp, lukker ikke Ronny Deila døra helt for at Vålerenga kan komme til å snu når det gjelder å tilby Christian Grindheim en ny kontrakt.

Les mer…

Engamorgen 23. november: Stengel, Grindheim og mer om midtbanen

At kaptein Christian Grindheim ikke får fornyet kontrakt åpner for andre spillere på Vålerengas midtbane, men hvem?. Foto: Grydis.no

Aperopet klarer ikke helt å slippe taket i de siste dagers store nyheter: Altså at Christian Grindheim er ferdig i Vålerenga og at Herman Stengel har signert for Strømsgodset. Hendelsene – om man kan kalle det akkurat det – åpner for noen spørsmål.

Les mer…

Engamorgen 12. november: Identitet: Vår hang til å hate og være elsket

Rasmus Lindkvist som Vålerengaspiller i sommer. Foto: Eivind Hauger.

Rasmus Lindkvist har latt seg intervjue om første halvår i sin nye klubb AIK. Det får oss til å reflektere om spillere, journalister, lesere og supportere. Og i dette registrere at vi elsker å være elsket, men også elsker å være hatet, og at media gjør frontene steilere. I tillegg minner vi om at ekte identitet er noe man bygger i egen klubb, og at du kan være med på det klokka ett i dag, søndag!

Les mer…

Engamorgen 8. november: Hva skjer i landslagspausa?

Enar Jääger er på landslagsoppdrag med Estland. Aperopet har oversikt over hva resten av Vålerenga gjør i landslagspausa.

Vi supportere er lei, oppgitt, nesten litt irriterte fordi vi går inn i ei helg uten at det skjer noe. Land som fortsatt har håp om VM-deltakelse har sine aller viktigste kamper, men for Norges del er det treningskamper borte mot Makedonia og Slovakia. Men hva med VIF? Spillerne? Apparatet? Hva skjer på Valle?

Les mer…

Engamorgen 30. oktober: Opp i ringene!

Herman Stengel scoret vårt mål i gårsdagens tap mot Molde. Nå gjenstår det å skrive kontrakt ut 2020, eller kanskje 2021, Herman! Foto: Anders Grydeland (grydis.no)

Det er lett å bli bitter og lei etter sure tap som gårsdagens. Det som kjennetegner gode lag er evnen til å bruke det til å bli bedre. Litt om det, om Moa og Herman Stengel i dagens Engamorgen.

Les mer…