Engamorgen 20. mars: Endelig ferie!

Etter seire på tribunen og på banen tar Vålerenga landslagspause på tabelltopp. Foto: Grydis.no

Vålerenga går til ferie mens de sammen med Molde topper tabellen. Resten av årets første fotballferie kan du benytte til å fryse utstikkende kroppsdeler av deg på landslagets hjemmekamp mot Australia, finne ut om det er kompensasjon å hente om du har dratt på en bortekamp det ikke ble noe av, forberede deg til Vålerengas bortekamp i Sarpsborg andre påskedag eller kjøpe sesongkort til enten damenes eller herrenes serie. Alt dette i dagens Engamorgen!

Les mer…

Engamorgen fredag 16. mars: Berntsen solgt. Supertalent signert

Det ble med én sesong i Vålerenga for Daniel Berntsen. I går ble han solgt videre til Tromsø. Foto: Vålerenga Fotball

Fra ung til gammel: Dagens Engamorgen handler om Brage Skaret (ny midtstopper), Ivan Näsberg (landslagsmidstopper), Daniel Berntsen (solgt midtbanespiller) og Kjetil Wæhler (pensjonert midtstopper). Den handler dermed også om kjøp, salg og spillerlogistikk.

Les mer…

Engamorgen mandag 12. mars: Snø, mars og mandag? Ja det er kamp!

Adam Larsen Kwarasey i målet blir viktig i dagens kamp mot Kristiansund. Foto: Grydis.no

Første serierunde er delvis gjennomført. Sammen med Kristiansund avslutter Vålerenga nesten denne runden i dag. Vi ser fram mot den kampen, og videre fram mot serieåpningen i 2023. Samtidig leser vi oss tilbake til 2007 og ser forsiktig på fotballregnskapene siden den gang.

Les mer…

Engamorgen torsdag 8. mars: Fortsatt hockey-håp

Etter tre scoringer av Tobias Lindström i første periode er det fortsatt liv i kvartfinaleserien i ishockey. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Ishockeysluttspillet fortsetter, Vålerengas  yngre fotballspillere skal på samlinger og du må huske å kjøpe sesongkort til Vålerengas fotballkamper – både for damer og herrer. Det er hva Aperopet har å melde denne torsdagsmorgenen.

Les mer…

Engamorgen mandag 22. januar 2018: Gode svar fra Spania

Ivan Näsberg var den eneste VIF-spilleren som fikk to omganger i gårsdagens oppgjør mot CSKA Moskva. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Vålerenga var best i det meste i kampen mot CSKA Moskva på Campoamor en halvtime nord for La Manga i går ettermiddag. Spesielt imponerte laget med aggressivt forsvarsspill. Å score mål framstår imidlertid som vanskelig for St. Hallvards menn. Da blir resultatet 0-0.

Les mer…

Engamorgen torsdag 11. januar 2018: Hvem møter Vålerenga når vinteren blir til vår …

Sam Adekugbe er på plass i Vålerenga. Får han følge av flere? Når skal de spille treningskamper denne vinteren? Foto: Vif-fotball.no.

Hvordan ser det ut i Vålerenga framover mot seriestart? Hva skjer og når skjer det? Det er noen av spørsmålene når vi i Aperopet lister oss forsiktig sånn i starten av en ny sesong. Vi brukte tirsdagen på å se litt på spillerlogistikken. I dag gir vi dere datoene for hva som skjer når vedrørende, trening, oppkjøring og treningskamper.

Les mer…