Engamorgen mandag 20. november: Grindheim ferdig. Hva nå?

Christian Grindheim får ikke ny kontrakt av Vålerenga.
Foto: Grydis.no

 

Dagen derpå etter årets siste kamp på Intility Arena. Vålerenga slo som du vet Odds Ballklubb 2-0. Kampen i seg selv kommer nok ikke til å gå inn i historiebøkene som tidenes mest spennende kamp; Vålerenga på halv maskin slo oppskriftsmessig et Odds-lag i feriemodus. For mer om kampen, les vår oppsummering her.

 

Les mer…

Vålerenga – Haugesund 3-0: Så det er dette du mener, Ronny!

Banens beste: Robert Lundstrøm

 

Så var det endelig klart for hengekampen vi har klamret oss til i høstens kjipe snakk om nedrykk. Med seier ville vi ta føringen i kampen mot OBOS-spill, men så var det dette med Vålerenga og konsekvenstenkning. Et Haugesund-lag som ikke slipper inn mål og som jager medalje var ikke akkurat ønskemotstander i kampen som skulle få oss á jour med lagene rundt oss på tabellen i antall spilte kamper.

Les mer…

Engamorgen torsdag 28. september: Vålerengas neste store spiller?

Samúel Kári Fri∂jónsson Foto: Grydis.no

 

I hele år har vi etterlyst eneren, han som går foran, trår til i dueller, tar de sugende løpene og kriger inn avgjørende mål. Etter at Sander Berge og sist Ghayas Zahid forsvant har vi også lurt på hvem som blir den neste store spilleren og den neste eksporten fra Vålerenga. I kampen mot Brann fikk vi kanskje svaret på begge spørsmålene.

Les mer…