Engamorgen onsdag 25. april: Cupen er i gang!

Finne og Tollås Nation er begge i troppen før møtet med Gran IL Foto: Grydis

Dette er sesongen hvor vi endelig kommer oss bort fra det sjelløse kjøpesenteret Ullevaal, og hjem til vår egen leikegrind på Valle. Men til tross for at vi har kjempa i årevis for å komme oss til helvete bort fra nasjonalanlegget, så starter vi i kveld en kamp for å komme oss tilbake dit seint på høsten. Da for å spille cupfinale. Og i år er det Gran IL som er første hinder.

Les mer…

Engamorgen søndag 2. april: Vellykka kick off. Nå starter det!

Får vi se Abdi fra start allerede mot Viking?
foto: vif-fotball.no

De siste årene har kick off-arrangementene til Vålerenga vært redselsfulle greier. Harryfest på Wallmans salonger med treretters middag til en snau tusenlapp er ikke akkurat det man forbinder med en skikkelig fest for fellesskapet. Men nå har klubben lært, og arrangerte i går en fest som var østkantklubben Vålerenga verdig.

Les mer…

Engamorgen tirsdag 21. mars: Stor suksess på barnas dag

Barnas dag var et glimrende arrangement. Særlig for kids på selfie-jakt. Foto: vif-fotball.no

Nå i slutten av mars er tilværelsen som Vålerenga-supporter prega av et vakuum. Hockeysesongen er over (hvis vi ser bort fra at U20-laget fortsatt spiller sluttspillkamper), og fotballsesongen har ennå ikke begynt. Siden hockeysesongen var ganske halvveis i år, og fotballsesongen ligger an til å bli riktig så hyggelig, så føles det som om vi er på en oppadgående og positiv trend. Og kanskje det er den følelsen av blind, naiv framtidstro og optimisme som gjør at jeg vil bruke dagen i dag på å rose klubben. Dette går på imaget vårt som gamle grinebitere løs.

Les mer…