Vålerenga – Odds Ballklubb 2-0

Sesongen går mot slutten, og i kveld var det avskjed med Intility Arena for denne gang.

Etter en sportslig sett nitrist affære i åpningskampen har vår nye hjemmebane framstått som et sted hvor vi kan slå hvem det skal være. Vi tapte ufortjent mot Molde, mens resten av seriekampene våre har vi vunnet, med til dels overbevisende resultater.

Kampen i kveld var egentlig mer av det vi er blitt vant til på stadionet på Valle.

Les mer…

Engamorgen torsdag 16. november: Skadelista vokser for Iskrigerne

Skadeomfanget for Ylven er klart, etter mandagens kamp mot Storhamar. Foto: Jarl-Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com

De siste ukene har norsk hockey vært prega av en del stygge saker. Greit nok at hockey skal være en tøff idrett hvor man ikke trenger å legge noe imellom, men i det siste har vi sett taklinger som har ført til alvorlige skader på spillere, og lange utstengelser for synderne. Når det begynner å gå på helsa løs er det kanskje på tide å ta noen grep.

Les mer…

Engamorgen onsdag 15. november: Cupfinale og ny sportssjef

Stephanie Verdoia (midt i klynga) er en spiller for de store anledninger. Første målscorer på Intility, kampvinner i semien. Får vi se henne briljere også på lørdag? Foto: Grydis.no

Det nærmer seg cupfinalehelg! Allerede om tre dager spiller damene om Haralds pokal i Telenor Arena, og det er all mulig grunn til å tro at det blir en minneverdig opplevelse.

Les mer…

Engamorgen mandag 13. november: Full Vålerenga-uke

Morten Ask er klar for å møte Storhamar i kveld. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Etter en uke med landslagspause i både hockey og fotball er det deilig å komme tilbake til normalen igjen, med seriespill på både is og kunstgress. I tillegg til at vi har en cupfinalehelg foran oss! Men først ut er ”iskrigerne” som møter erkerival Storhamar til dyst allerede i kveld.

Les mer…

Engamorgen torsdag 9. november: Konspirasjonen vokser

Magnus Lekven ser fram mot sesongavslutning Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Som ganske mange andre i miljøet rundt Vålerenga følger jeg fotballen tettere enn jeg følger hockeyen. Riktignok kjenner jeg at hastigheten og intensiteten i hockeykamper er et friskt pust etter en lang fotballsesong når jeg tar turen på en og annen match sånn i desember hvert år, men når det er fotballsesong prioriterer jeg ball over puck.

Les mer…