Engamorgen torsdag 1. februar: Enga Live og ny rolle for Daniel

Freddy dos Santos skal lede Enga Live sammen med Tina Wulf kommende sesong.

I forrige kom klubben med info om at årets kick off går av stabelen rett etter at generalprøven mot start er ferdig den 3. mars. Kampen mot start begynner klokka 16 på Intility Arena, og kick off-arrangementet skal vare til rundt klokka 22, så det er bare å møte opp for en lang og fullspekka Vålerenga-dag på og rundt vårt flotte nye hjem.

Les mer…

Engamorgen lørdag 13. januar: God start for Peter Michael

Peter Michael med en god prestasjon i sin første kamp. Skjermdump: vif-fotball.no

Etter dvalemodus og fotballvakuum siden eliteserieavslutninga i slutten av november var det endelig tid for vålerengakamp igjen i går. En treningskamp mot Strømmen i første halvdel av januar gir ikke nødvendigvis de tydeligste indikasjonene på hvordan sesongen skal bli, verken når det gjelder startellever eller kvaliteten på spillet, men som vi var inne på i gårsdagens spalte i Dagsavisen: den gir oss endelig noe å diskutere og spekulere rundt.

Les mer…

Vålerenga – Odds Ballklubb 2-0

Sesongen går mot slutten, og i kveld var det avskjed med Intility Arena for denne gang.

Etter en sportslig sett nitrist affære i åpningskampen har vår nye hjemmebane framstått som et sted hvor vi kan slå hvem det skal være. Vi tapte ufortjent mot Molde, mens resten av seriekampene våre har vi vunnet, med til dels overbevisende resultater.

Kampen i kveld var egentlig mer av det vi er blitt vant til på stadionet på Valle.

Les mer…

Engamorgen torsdag 16. november: Skadelista vokser for Iskrigerne

Skadeomfanget for Ylven er klart, etter mandagens kamp mot Storhamar. Foto: Jarl-Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com

De siste ukene har norsk hockey vært prega av en del stygge saker. Greit nok at hockey skal være en tøff idrett hvor man ikke trenger å legge noe imellom, men i det siste har vi sett taklinger som har ført til alvorlige skader på spillere, og lange utstengelser for synderne. Når det begynner å gå på helsa løs er det kanskje på tide å ta noen grep.

Les mer…