Engamorgen fredag 9. juni: Vålerenga på spillerjakt?

Herman Stengel ble matchvinner mot Ørn, men var det en annen spiller som fanget Vålerengas oppmerksomhet? Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Da Vålerenga sendte Ørn Horten ut av cupen i forrige uke gikk det kanskje ikke like enkelt som enkelte storkjefta bloggere hadde sett for seg. Ørn møtte opp til kampen, og viste at de var i stand til å gi Vålerenga kamp om avansementet. En av de Ørn-spillerne som bidro kraftig til å gjøre forrige onsdag til en slitsom kveld for Vålerengas spillere og supportere er den 18 år gamle midtbanespilleren Adnan Hadzic. Han leverte en god kamp mot oss, og han leverte en god kamp mot Strømsgodset 2 tidligere denne uka, og vips har store deler av Eliteserien for alvor fått opp øynene for unggutten.

Les mer…

Engamorgen fredag 2. juni: Stadionspesial

Utsikt fra VIP. Foto: Aperopet

Vi har venta lenge. Det har vært valgkampmøter i Vallhall og bystyremøter med gallerier fulle av Vålerenga-supportere. Det har vært perioder med motgang, hvor mange av oss sikkert i vårt stille sinn har tenkt at «det kommer aldri til å skje» og  «jeg ligger i jorda før de stikker spaden i jorda på Valle». Men prosessen har rulla og gått, og sakte men sikkert har Vålerengas nye stadion reist seg på velodromtomta på Valle Hovin.

Det er nesten så man begynner å tro på at vi faktisk får et nytt hjem!

I går var Aperopet sammen med flere andre Vålerenga-bloggere på omvisning på vår nye leikegrind, og i dag viser vi dere hva vi fikk se.

Les mer…