Engamorgen fredag 18. august: Storkamp i morgen!

Bård Finne satte 3-1-målet da vi slo LSK på Ullevaal. Foto: Grydis

Det er fortsatt tre uker til årets soleklart kuleste helg, men helga som starter i kveld er ikke helt dum den heller. Det å reise til Lillestrøm, bli møtt av et kontrollregime som ikke likner noe annet i norsk fotball, og å få en overdose med gule og svarte synsinntrykk høres riktignok ut som et mareritt, men alle som har vært der veit at det å vinne på Åråsen er noe av det deiligste man kan oppleve.

Les mer…

Engamorgen onsdag 26. juli: Norsk landslagsfotball er feighet satt i system

Et comeback fra Morten Berre er kanskje det eneste som kan heve norsk landslagsfotball nå. Foto: Grydis.no

Det er fotballferie, og rolig rundt Vålerenga om dagen. Vi er fortsatt overbeviste om at det kommer til å skje ting på overgangsfronten, men inntil videre er det tyst fra Valle. På en måte er det småfrustrerende at det ikke kommer noen rykter eller nyheter, når vi alle venter i spenning på hva som skjer av bevegelser inn og ut i løpet av vinduet, men samtidig er det noe betryggende over at vi ikke får vite om overganger  i VG lenge før de finner sted. Er det lov å håpe på at bøffelen Stokstad har mista lekkasjen sin i klubben?

Men mens vi venter på nyheter fra overgangsmarkedet tar vi oss tid til å se på udugeligheten som råder i NFF.

Les mer…

Engamorgen søndag 23. juli: Utlån for Sandrakumar

Madhusan Sandrakumar (t.h.) har reist til Strømmen for resten av sesongen. Foto: vif-fotball.no

Da vi for et par uker siden kjørte en gjennomgang av stallen, og vurderte hvilke spillere vi trodde ville være med videre og hvilke spiller vi trodde var på vei ut, vurderte vi at Christian Borchgrevink var på vei ut på lån, mens Madhusan Sandrakumar ville bli værende. En ung og lovende høyreback ut på et utviklingsopphold, en ung og lovende høyreback til å kjempe for rekruttlaget, altså.

Les mer…