Er det norske supporteres oppgave å heie fram Rosenborg?

Rosenborg – Lillestrøm vennskapsskjerf. Foto: andkri87

Hvert år når Rosenborg skal kvalifisere seg til Champions League (og feiler), så hører vi det samme hylekoret fra landets sportspresse og fotballeksperter. Det er veldig viktig, nærmest helt avgjørende for norsk fotball, at Rosenborg igjen blir «lokomotivet i norsk fotball». Det betyr at de kvalifiserer seg til Champions League slik at de får inn et trailerlass med eurosedler, som kan drysse ned på oss andre litt og litt. Med andre ord, alle vi andre skal være farmerlag.

Les mer…

Engamorgen onsdag 19: juli: Du er ikke den eneste som sliter!

Hva kan vi gjøre for å støtte de som sliter med angst og depresjoner i Vålerenga? Foto: Klanens arkiv.

«Undersøkelse: Fire av ti norske toppspillere innrømmet psykiske problemer», meldte VG i går. De fulgte opp med å intervjue en rekke fotballprofiler som sa mye klokt om problemstillingen. Det gjør at det også for oss supportere er viktig å komme på banen.

Les mer…

Engamorgen spesial fredag 5. august: Penger, grådighet og fotball

Per-Mathias Høgmo, foto: Kjetil Ree, Wikimedia Commons
Per-Mathias Høgmo, foto: Kjetil Ree, Wikimedia Commons

Penger, grådighet og fotball. Vålerenga i Champions League i Kuala Lumpur. Det er hva det handler om i dagens Engamorgen, der vi kikker litt nærmere på Josimars artikkel om Per-Mathias Høgmos boligsalg i Troms for femten år siden og på lekkede rykter om hvordan Champions League kan komme til å utvikle seg.

Les mer…