Engamorgen fredag 23. juni: Norsk fotball is sooo gay

Bilde: Klanen

 

På Valle forbereder man seg til to ganger LSK imorgen. På Ullevaal kommer stasjonsbygda på besøk kl. 18, men tre timer før tar våre beste damer et dypdykk i det verste utkant-norge kan tilby. Bortekamp mot LSK Kvinner. Vi har litt overgangsrykter, NM, og en skikkelig inspirerende sak, før vi til slutt minner deg om spalten vår i Dagsavisen Les mer…

Engamorgen torsdag 22. juni: Stilling Ledig!

Foto: Inga Brandsnes/Klanen

 

Grindheim har tatt kapteinsansvaret på alvor og gått foran som en leder i flere kamper i år, og ble etter søndagens kamp mod Strømsgodset kåret til banens beste av Aperopet. Han beinflyr både fremover og bakover, trår til i dueller, gjør grovarbeid og leder angrep. Daniel Fredheim Holm ser ut til å ha funnet seg sjøl etter skadene og tok mye ansvar mot godset. Vålerengas beste spiller så langt i år er etter Aperopets mening Jonatan Tollås Nation. Også han hadde en OK minus-kamp mot Godset, men har stått frem og tatt ansvar i krigen, og er nå der vi håpet han skulle for tre år siden. Men bak disse savner jeg flere som tar ansvar, viser personlighet, guts, krigervilje og vinnermentalitet.

 

Les mer…

Engamorgen torsdag 1. juni: Så jævla enkelt. Elverum i fjerde runde

Herman Stengel scorte på en frisparkperle i vinter og Herman Stengel scorte på en frisparkperle i går. Foto: Vålererenga Fotball

Det deles ikke ut stilpoeng i fotball, og målforskjell teller ikke i cupen. Derfor skal vi ikke dvele for mye og for lenge ved gårsdagens kamp der Vålerenga sikret billett til fjerde runde på særdeles lite imponerende vis. Vi ser heller framover mot Vålerenga-Elverum på Ullevaal Stadion onsdag 9. eller torsdag 10. august. Og lenge før det er det muligheten til å se Islandsgate live på Vertshuset: allerede lørdag 17. juni – altså om to små uker.

Les mer…

Engamorgen lørdag 27. mai: Neste transportetappe klar

Forhåpentligvis blir det slike scener imorgen. Foto: Anders Grydeland, Grydis.no

Den ganske så flotte langhelga har gjort minst 20 prosent av redaksjonen solbrente. Derfor er det litt godt å gjemme seg litt fra sola, sette seg foran skjermen og finne frem de mest aktuelle Vålerenga-nyhetene man kan grave opp.

Men mest av alt gleder vi jo oss til imorgen  Les mer…