Engamorgen lørdag 4. mai: Grindheim først, Berre etterpå

Daniel Fredheim Holm jubler sammen med tidligere Skeid-kollega Moa. Nå er det oppgjør mot Haugesund med Christian Grindheim i spissen, før Morten Berre-trente Skeid er motstander i cupen. Foto: Grydis.no

Vålerenga ble satt opp mot Skeid i cupens tredje runde, men før den kampen er det Klepp for damene, Haugesund for herrene og Hødd for rekruttene. Hvis ikke det er nok, så er Vålerenga også representert i U17-EM i fotball og voksen-VM i ishockey.

Les mer…

Engamorgen lørdag 17. mars: Lindström for Norge!

 

Tobias Lindström vil spille for Norge. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Det er ikke lenge siden Tobias Lindström skrev en fem års kontrakt med Vålerenga, og som om ikke det var nok – nå melder han seg til tjeneste for Norge. Allerede i starten av januar leverte han søknad til UDI, og det ligger i kortene at han skal spille VM for Norge dersom han får alt i orden i tide.

Les mer…

Engamorgen torsdag 8. mars: Fortsatt hockey-håp

Etter tre scoringer av Tobias Lindström i første periode er det fortsatt liv i kvartfinaleserien i ishockey. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Ishockeysluttspillet fortsetter, Vålerengas  yngre fotballspillere skal på samlinger og du må huske å kjøpe sesongkort til Vålerengas fotballkamper – både for damer og herrer. Det er hva Aperopet har å melde denne torsdagsmorgenen.

Les mer…