Vålerenga – Rosenborg 2-3: Corner er mål (i mot)

I en kamp hvor vi vi er klart best, så slipper vi inn 2 mål på corner og scorer et selvmål. Vi er klart best frem til de siste 15-30 minuttene. Og hadde fortjent minst 1 poeng. Dessverre er Rosenborg kyniske i taklinger av våre nøkkelspillere og alltid farlige fremover. Vi må klare å avgjøre kamper der vi er best, men dette var en bra kamp av Vålerenga.

Les mer…

Vålerenga – Bodø/Glimt 2-2: En kamp vi skulle vunnet

Kamper mot Bodø/Glimt er stort sett kjipe saker som ender med uavgjort. Så også denne gangen – eller: Jeg syns Vålerenga spilte en god kamp med godt press og god samhandling i store deler av kampen, men de gangene Bodø/Glimt forsøkte, så kom de for lett rundt vår midtbane og gjennom vårt forsvarsledd.

Vi burde vunnet kampen, men jeg tror Glimt hadde vunnet om de hadde prøvd.

Les mer…

Vålerenga – Stabæk 1-0: Det gikk bra til slutt..

Vålerenga ser litt annerledes ut nå. Vi startet med det samme laget som mot Sandefjord. Uten Juklerød spiller vi nå mer eller mindre uten høyreving, med Fridjonsson tilsynelatende i en fri rolle som er oppe og hjelper til når det er nødvendig. Chiddi er fortsatt på venstrevingen. Det er ikke akkurat 4-4-2, men hva man kaller det er kanskje ikke så vesentlig. Det betyr uansett at Johnson skal få en mann litt tettere med seg, og samtidig har vi en ekstra hjelpende hånd på midtbanen.

Les mer…