Vålerenga – Bodø/Glimt 2-2: Solide bakover

Vi spiller i dag mot Norges beste lag, og vi lar de kun tidvis få spille på det de er gode på. Til gjengjeld blir vi hardt straffet. Begge målene i mot på kontring, mot det laget vi vet er farligst i Norge på kontra. Det er mulig det er vanskelig å gjøre noe med og at vi skal være fornøyde med uavgjort, men jeg mener vi med litt flyt kunne tatt alle 3 poengene i kveld.

Les mer…

Mjøndalen – Vålerenga 0-1: Vi er Vål’enga, vi kommer for å vinne hver gang vi.

Vålerenga med ett meget offensivt lag. Shala på venstreback mens Sam soner karantene. På spørsmål før kampen om Vålerenga så offensive ut, så svarte Fagermo akkurat passe breialt “Vi er Vål’enga, vi kommer for å vinne hver gang vi”. Og i kveld så Vålerenga mer kyniske ut enn noengang før. Med Fagermo som er på hele kampen. Han coacher aktivt og kjefter på dommeren og feirer som en supporter etter seieren.

Les mer…

Rosenborg – Vålerenga 1-1: Ett poeng vunnet eller to poeng tapt?

Kampen starter med en kjempe sjanse av Finne etter kun 30 sekunder spilt. En Finne i litt mer medgang hadde fått avgårde ett langt farligere skudd. Det var tydelig at vi i dag skulle presse smartere. Fagermo har jo som alle andre sett at vi etter timen stort sett har falt sammen, havna for lavt og klarert ut til ingen, bare for å få angrep mot oss igjen. Når vi på slutten av kampen i dag blir spilt lave, så henger lagdelene sammen. Forsvarslinja er bra og vi spiller oss i mye større grad ut og skaper farlige sjanser fremover istedet for å spille ball rett tilbake til motstander.

Les mer…

Vålerenga – Viking 2-1: For krevende spillestil?

Vi har sett det før og vi så det igjen i dag. Vålerenga går ut i full fart og tar kontroll over kampen. I dag har vi mange gode pasninger ut til vinger og sidebacker, og igjennom i midten. Vi veksler med gode angrep fra begge sider og vi har god kontroll. Så et sted mellom 60 og 70 minutter, så går vi helt tomme. Vi faller sammen, blir baktunge og inviterer Viking inn i kampen.

Les mer…