Engamorgen torsdag 24. mai: Vi reiser kjerringa på lørdag!

Det drar seg mot derby Foto: Anders Grydeland, grydis.no

I tida etter kampen mot Tromsø har det vært mye misnøye blant oss som følger Vålerenga. Det var en begredelig forestilling, og en tarvelig måte å tape en kamp på. Den lange rekka av kamper uten tap ble brutt, den lange rekka med seire mot Tromsø ble brutt, og følelsen av at dette var en sesong hvor vi endelig hadde fått ting litt på stell ble brått gjort om til en følelse av at nok en sesong var gått i dass.

Les mer…

Engamorgen onsdag 23. mai: Tap for Skeid

Det drar seg mot Lillestrøm-kamp på Valle.

I går tapte Vålerengas rekruttlag mot Skeid på Nordre Åsen. Vi dveler litt til ved det tafatte tapet i Tromsø, og vi begynner å se framover mot lørdagens kamp. Når Lillestrøm tar veien gjennom skog, over jorder og forbi ku/hest/sau og kommer til byen for å besøke vår nye leikegrind for aller første gang.

Les mer…

Engamorgen fredag 18. mai: Vålerenga og de andre topplagene!

VIF innfridde forventningene i kampen mot Stabæk. Det har skapt et Vålerenga-lag som er solid plassert på øvre halvdel av tabellen. Foto: Grydis.no

Selv om det er seks måneder til medaljene skal deles ut tar Aperopet en kikk på tabellen. For det begynner å skapes et skille mellom topp og bunn. Og ifølge det skillet er Vålerenga et topplag. Ellers sier vi noe om matchvinnere, noe om ungene på Vålerenga skole og noe om damene i Bergen i dagens Engamorgen.

Les mer…