Vålerenga – Sandefjord 2-1: Innbytternes aften, heldigvis.

Skal man være fornøyd med at vi klarte å snu kampen og vinne? Eller også irritert over at man i 70 minutter fikk Sandefjord til å se ut som ett mye bedre lag enn det de er. Sandefjord er ikke ett dårlig lag, men de skal være dårligere enn oss pr i dag, uten at det nødvendigvis så slik ut i kveld. Men tre poeng på en kveld langt under pari er alltid deilig.

Les mer…

Trenger vi VAR?

Kjetil Wæhlers bønn får ingen sympati av dommer Hafsås. Fra kamp mot Molde. Foto: Grydis.no.

Lagene i Eliteserien betaler visstnok 23 millioner kroner til dommerne hvert år. Får vi egentlig valuta for pengene?

Midt i den trettende serierunden har vi enda en runde med dommerkontroverser. Tar alle vi andre feil? Flere dommere har vært flinke til å stå rakrygget og innrømme feil, men det er jo begrenset hvor lenge de kan gjøre det. Hvis du hver runde må stå skolerett foran media og innrømme feil, så er det kanskje fordi du ikke er god nok?

Les mer…

Vålerenga – Bodø/Glimt 2-2: Solide bakover

Vi spiller i dag mot Norges beste lag, og vi lar de kun tidvis få spille på det de er gode på. Til gjengjeld blir vi hardt straffet. Begge målene i mot på kontring, mot det laget vi vet er farligst i Norge på kontra. Det er mulig det er vanskelig å gjøre noe med og at vi skal være fornøyde med uavgjort, men jeg mener vi med litt flyt kunne tatt alle 3 poengene i kveld.

Les mer…