Engamorgen fredag 20. oktober: Er ikke 1+1 lik 2, NFF?

Simen Hestnes og Moussa Nije jublet for VIF 2-scoring mot Lyn i Vallhall i 2015. Nå kan lagene møtes igjen etter et administrativt vedtak i NFF. Foto: vif-fotball.no.

Vi ser på grunnleggende matematikk i Fotballforbundet etter at Doms- og sanksjonsutvalget har konkludert med at Lyn skal ha ett poengs straff for å ha benyttet ikke-spilleberettigede spillere i to kamper.

Les mer…

Engamorgen tirsdag 17. oktober: Håp, frykt og krystallkule mot slutten av sesongen: Sølv, nedrykk eller en hederlig åttende plass?

St. Hallvards menn kjempet seg til en frydefull 5-1-seier over Ålesund søndag, godt hjulpet av St. Hallvards fotsoldater og sangkor. Foto: Grydis.no

Den norske serien er virkelig åpen. Selv om Viking har vært en katastrofe, Aalesund ikke har vunnet på 11 kamper og det bare gjenstår fem serierunder, så er tabellsituasjonen vidåpen. Slik kan fortsatt alle andre lag kan klare seg (selvsagt ikke samtidig) og Vålerenga kan ende sist. I den andre retningen kan Vålerenga også ta sølvet.

Les mer…

Engamorgen onsdag 11. oktober: Om stadion, sponsornavn og overraskelser

Hektisk liv på tribunen da Vålerenga slo Brann 2-1 på stadion som i dag heter Intility Arena 24. september 2017. Foto: Grydis.no

Hva var det som overrasket Vålerenga-supportere i forbindelse med annonseringen av sponsornavnet på Intility Arena? Dette er et område der Vålerenga har spilt med åpne kort hele veien, og som gir en økt mulighet til satsing.

Les mer…