Engamorgen søndag 3. desember: Måtte Sogndal brenne, eller Skadefryd er den eneste sanne glede …

Markus Nakkim skal spille to bortekamper i Trøndelag neste år, enten det er mot Stjørdals/Blink og Nardo for Vålerenga 2 eller mot Rosenborg og Ranheim for førstelaget. Foto: Grydis

Vålerenga Hockey slo Stjernen 4-0 i går. Det er klart hvilke lag Vålerenga og Vålerenga 2 vil møte i neste års serie, og vi leverer en god mengde skadefryd etter at Ranheim klarte det Vålerenga ikke klarte: Sørge for at Sogndal skal spille i Obosligaen neste år. Det er dagens Engamorgen oppsummert.

Les mer…

Engamorgen fredag 20. oktober: Er ikke 1+1 lik 2, NFF?

Simen Hestnes og Moussa Nije jublet for VIF 2-scoring mot Lyn i Vallhall i 2015. Nå kan lagene møtes igjen etter et administrativt vedtak i NFF. Foto: vif-fotball.no.

Vi ser på grunnleggende matematikk i Fotballforbundet etter at Doms- og sanksjonsutvalget har konkludert med at Lyn skal ha ett poengs straff for å ha benyttet ikke-spilleberettigede spillere i to kamper.

Les mer…

Engamorgen lørdag 7. oktober: Cupfinale, Jordal, Aperopet, damer og rekrutt – gleden ved å ha ei lokalavis

Stephanie Verdoia scoret første mål på vårt nye stadion, og er klar for kamp mot Stabæk i dag. Foto: Grydis.no

Lørdagmorgen og helg. Og helga er tid for avislesing og idrett, for å fange opp bunken av ting som skulle vært sett på, lest gjennom og gjort i uka som har gått, men som tidsfella har lagt snubletråder for. Med kaffekoppen i hånda og mer avansert frokost enn jeg har spist siden sist helg er det derfor tid for en kortreist, Engamorgen med sakte forberedelser.

Les mer…

Engamorgen tirsdag 3. oktober: Hva kreves for å bli god i Vålerenga?

Hvordan har Sander Berge nådd så langt på relativt kort tid? Foto: Anders Grydeland, Grydis.no

Takket være en interessant artikkel om løkkefotball fortsetter vi på gårsdagens tråd om talenter, Oslo-gutter og hvorfor ambisiøse fotballspillere burde satse på å lykkes i Vålerenga. Vi tar også med noen ord om gårsdagens andrelagskamp og har informasjon om cupfinalen og hockey. Les mer…