Se Kongsvinger – Vålerenga gratis her!

Det er Glomdalen (lokalavisen i Kongsvinger) som står for streamen. Christian Haksø, tidligere ansvarlig for livedekningen av oslofotballen for Ditt Oslo, skal hjelpe de med å gjennomføre sendinga.

Kampstart er lørdag klokken 15:00 og kan sees i videovinduet under.

 

Troppen er ifølge vif-fotball.no denne:

Lars Hirchfeld, Michael Langer – Niklas Gunnarsson, Ruben Kristiansen, Simon Larsen, Daniel Fredheim Holm, Sivert Heltne Nilsen, Herman Stengel, Ghayas Zahid, Alexander Mathisen, Kjetil Wæhler, Ivan Näsberg, Moussa Njie, Markus Nakkim, Hassan Ramani, Rino Falk Larsen, Simen Hestnes, Taga George, Mathusan Sandrakumar, Mats Vågan Lien, Niklas F. Castro, Mortada Jassim Alkanany

 

Ómarsson bekreftet klar for Vålerenga!

Ryktene har sirkulert lenge, senest i morgentimene i dag der islandske medier meldte at den talentfulle 20-åringen var klar for Oslos Stolthet.

Nå har også Vålerenga bekreftet overgangen fra Keflavik for Elias Már Ómarsson.

Angrepsspilleren har allerede debutert på Islands A-lag noe som er svært imponerende. Han er primært spiss, men kan spille på alle de offensive plassene på laget. Det var spesielt etter at han var på prøvespill hos oss i høst at Vålerengas interesse skjøt i taket.

Det er viktig å legge merke til at dette IKKE er erstatteren for Vidar Örn Kjartansson. Vålerenga har flere navn på denne blokka, og etter det Aperopet erfarer, er Vålerengas førstevalg på spissplassen ikke nevnt i spekulasjonene i media.

Ómarsson slutter seg til troppen i neste uke der også den medisinske testen skal gjennomføres.

Engamorgen 30/1-15: Ny spiss på vei!

Den velinformerte islandske nettsiden Fotbolti.net melder at den islandske spissen Elías Má Ómarsson (20) er på vei til Vålerenga. Klubbene skal være enige om en overgang, og ifølge Fotbolti.net reiser Elias til Oslo på onsdag for legesjekk.

Vålerenga vil ikke bekrefte dette pr nå (kl 12:00), men det kan forandre seg meget raskt. Vålerenga forteller på sine egne nettsider i dag at de har fått grønt lys fra klubblisensnemda for å hente spillere etter Kjartansson-salget. Dette er påkrevd, da klubben er i “rød sone”. Klubben forteller at de vil ha to nye angripere. En førstespiss, og en ung utfordrer. Ómarsson vil passe som sistnevnte.


Fotbolti.net forteller også at KR-spissen Gary Martin holder seg på Island akkurat nå. Interessen fra Mouscron ser ut til å ha kjølnet, og selv om han holder døra på gløtt for Norge vil han vente til overgangsvinduet i resten av Europa er stengt før han eventuelt bestemmer seg for å gå til noen norske klubber.

Engamorgen mandag 26/1-15: Slow News Day

Ingen Vålerenga-nyheter enn så lenge så vi koser oss med andres elendighet i stedet. Lillestrøms anke på poengtrekket de fikk på grunn av økonomisk rot ble kategorisk avslått. Det betyr at romerikingene ligger helt sist med -1 poeng. Det er helt OK, merker vi.

Vålerengas unggutter herjet med Kongsvinger Knights i går, men det bryr dem seg ikke så mye der borte. 1.700 tilskuere ga nemlig 225.000 kroner i en slunken klubbkasse.

Jordal fylles opp kraftig til kampen mot Storhamar tirsdag. Tør du vente mye lengre før du kjøper billett? Husk at klubbens nye storskjerm skal avdukes her. Kjenner vi Vålerenga rett er den kommet for å bli. Kjøp billett til kampen her!

Enkel hockeyseier på Vinger

Ok, da. Enkelte insisterer på at man skal skrive XXX, men jeg reserverer det til fotballavdelingen, som nå lever en stusselig tilværelse langt nede i norsk fotballs dypeste mørke. I dag vant Vålerenga 9-3 i den nye ishallen der oppe. Glenn Jensen sto i mål, og flere unggutter fikk istid. Tenåringene Robin Halmrast (F), Tim Mørk (B) (2 ass), Colin Spaberg Olsen (F) (1 mål), Jonas Løken og Thomas Olsen fikk alle istid. Tallak Lyngset fikk med seg en assist og verdifull spilletid.

Brian Ihnacak ble som vanlig kåret til kampens spiller med to mål og to assist. Sondre Olden hadde to mål og tre assist.

Neste kamp er på Jordal Amfi allerede tirsdag førstkommende, og billettene går så det griner. I tillegg blir det premiere på en stor, fancy LCD-skjerm. Bare please dropp Kiss-Cam, Jan Tore.