Engamorgen lørdag 28/2-15: Aperopet krever avslutningstrening

Dem som er fan av folk som surrer uti skauen med planker på beina hadde en fin dag i går. Dem som holder med Vålerenga hadde ikke det. For ikke bare tapte A-laget 2-0 for Odds BK, rekrutta tapte 3-1 mot rekrutta til Odds like etter. Odds første i A-lagskampen kom etter at Simon Larsen reiv ned en Odd-spiller, og straffa gikk enkelt i mål. Like etter var det mye klabb og babb inne i Vålerengas 16-meter, plutselig kom det et innlegg fra kant og en av dem kunne sette ballen inn på nærmest blank kasse. Kanskje var det offside, men hvorfor stoppe å spille? Samtlige med blå drakt sto bom stille og så på Odds spille ball. Utilgivelig. Les mer…

Engamorgen 26/2-15: Vålerenga med på NSAs 161-kampanje

NSA har kommet med et intiativ angående TV-kampene. Kampanjen heter 161 og de presenterer et overbevisende argument for hvorfor

fredag – lørdag – søndag bør være normen. I skrivende stund har 25 supporterklubber, 21 alternative og seks fotballklubber meldt sin støtte. De seks klubbene er:

  • Bryne FK
  • Hasunds Hund FK
  • Lillestrøm
  • Lyn
  • Stabæk
  • Vålerenga

Aperopet har påtatt seg den tøffe jobben å surfe på ovennevnte klubbers websider. Kun en klubb har gått ut offisielt med støtte til dette intiativet. Les mer…

Engamorgen 21/2-15: Den store dagen

I dag er den store Enga-dagen. Dagen da man skal svare på det spørsmålet alle har lurt på siden tidenes morgen. Hvem er best av hockey og fotballen?

Jan Tore Kjær står i mål, Eddie og Elden dømmer, Espeland satser hardt på fotballen.

Jordal Amfi kl 14.30.


Stavanger Åilars blir seriemestere i dag, hvis de ikke tryner mot Storhamar. For å feire anledningen inviterer de til “Hockey ‘n Heels”. Det er altså damenes aften. Det blir “taffelstemning i foajeen”, “pop-up skjønnhetssalonger”, champagnebarer og rosa cupcakes. Etter sigende kan det også bryte ut en hockeymatch, men det spørs hvor mange som egentlig bryr seg.

Stavanger og Rogaland er kulturelt fattige steder man ikke har mye å ta seg til på lørdagskveldene. Tenk dere en hel landsdel med folk med mye penger og lite tilbud. En markedssjefs våte drøm.


På Oslo Øst blir det hockey og fotball, men ikke mye “heels”. Skjønnhetssalongene på Oslo Øst er ølutsalgene..


Apropos øl: Arrangørene har tatt en “avgjørelse” om å ikke servere øl på Jordal Amfi, men det blir et eget område for det på Vallhall. Aperopet er 99% sikre på at det egentlig er kommunen som tok den beslutningen, ved å avslå søknaden om å servere øl, da Jordal er et kommunalt idrettsanlegg. Vallhall er ikke kommunalt. Samma det, vi klarer å leve uten øl et par timer vel? Spesielt for undertegnede som nu smyger ned til Bohemen for å se kvalitetsfotball fra bunnen av 2. Bundesliga..

 

 

Følg oss på Twitter utover dagen og kvelden.