Engamorgen 31/7-15: Nadderud i morra!

Blir det mer jubel for Vålerenga i morra? Foto: Grydis.no
Blir det mer jubel for Vålerenga i morra? Foto: Grydis.no

Det er merkelig stille i avisene med tanke på matchen i morra. Dette er en sekspoengskamp i toppen av tabellen, og her har vi en gyllen mulighet til å parkere et Stabæk-lag som viser litt nedadgående tendenser. De har ikke vunnet på de tre siste med stortap i Kristiansand og uavgjort mot svake Sarpsborg 08 og Haugesund. Vi er også bedre enn dem på målforskjell. Uansett blir ikke dette lett, så møt opp på Nadderud de som kan!

De som reiser kollektivt må kjøre buss for bane, sjekk kart her. Har du ikke billett så bør du løpe i sjappa og kjøpe sporenstreks. Og kjøper du plass et annet sted enn borteseksjonen, sånn hvis du har lyst til å se den andre enden av banen for eksempel, så vil du bli nekta inngang med Vålerenga-utstyr sies det. La skjerfet ligge igjen hjemme, isåfall.


Det er prestisje å bygge Vålerenga Stadion. Næringslivsavisa, som ser ut til å være en dedikert avis for næringslivet i Trøndelag, slår det opp stort. Adm. dir i HENT sier det er ekstra artig for en trønder å bygge stadion til Vålerenga.


Norske lag er stadig med i Europa. Molde skaffet seg et meget bra utgangspunkt med 1-1 borte mot Dinamo Zagreb og kan spille seg til en play-off. Der kan de etter sigende kanskje møte Celtic. Det er hyggelig at de norske laga går langt i Europa, og det er bra for oss. Men det siste vi trenger er et allerede pengedopet Molde som får inn hundre mill ekstra takket være et gruppespill. Vi ønsker derfor ulykke til videre.

Da er det mye bedre at Rosenborg går videre slik at de må spille gruppespill i Europa League utover høsten mens vi jager dem i medaljekampen (forhåpentligvis). Strømsgodset tapte 2-0 i Split og skal få slite veldig med å hente inn det på Marienlyst, mens Odd tapte 2-1 i Borås. Der er det fortsatt muligheter for Odd.

Alt i alt er dette gledelig, Norge trenger å få raska inn noen UEFA-poeng. På denne tida neste år kan det være oss som reiser til Balkan, Island, Wales eller hvor som helst fett.

 

Grunnsteinsnedleggelse

Toget på vei til Valle. Mobilfoto: Aperopet.no
Toget på vei til Valle. Mobilfoto: Aperopet.no

 

Det var en søkkvåt gjeng med høy paraplytetthet som møtte opp på Fyrstikktorget i femdraget på Vålerengas 102-årsdag.

Da Aperopets utskremte ankom Sjappa et par minutter før avgang var den siste vålerengaparaplyen nettopp blitt solgt, men til tross for et ufyselig vær var det bare smil og topp stemning å se blant de frammøtte.

Les mer…

Kampreferat: Vålerenga – Lillestrøm 2-0

Alex_Mathisen
Foto: Eivind Hauger

Lillestrøm. Middelmådighet.De som skryter av å ha vært lengst i den øverste divisjonen i norge, men sist de vant serien var helt tilbake i 1989. Det er en god stund siden. George Bush ble president i 1989, og da mener jeg ikke han dumme Bush. Jeg mener faren hans. Berlinmuren falt, Roxette slo igjennom med The Look, og Hjelp, det er juleferie gikk på kino.  Les mer…