Engamorgen 25/9-15: Kampdag!

Zahid og Grindheim møter Start i kveld Foto: Grydis.no
Zahid og Grindheim møter Start i kveld Foto: Grydis.no

I kveld tar Vålerenga imot Start på Ullevaal. Selv om mange, Aperopet inkludert, avskrev sesongen etter hjemmetapet mot Viking, så ser vi nå at det fortsatt er en liten mulighet for å kvalifisere seg til Europa. Siden det er avgjort at Rosenborg og Sarpsborg 08 er årets cupfinalister, og Rosenborg kommer til å ta medalje i Tippeligaen, så er det stor sjanse for at fjerdeplassen gir Europaliga neste sesong. Finaleseier til Rosenborg, så får også det beste laget utafor pallen muligheten til å prøve seg på kontinentet.

 

Når det er sagt så ligger vi fortsatt på en sjetteplass, og kommer selv med seier i dag ikke til å klatre på tabellen. Men fem poeng opp til fjerdeplassen er ikke umulig. De to siste kampene våre er mot to av lagene foran oss på tabellen, Odd og Strømsgodset, og det kan dermed gå mot en meget spennende høst. Og så er det verdt å merke seg at dagens tredje- og fjerdeplass har like mange poeng. Så kanskje det er lov å håpe på edelt metall fortsatt?

 

Men for at håp om en fjerdeplass skal være realistisk må vi sanke poeng også før de to siste kampene, og kampen i kveld må vinnes.

Les mer…