Engamorgen lørdag 30. april: Derbydag!

DFH scoret en perle av et mål på Åråsen i fjor. Får vi se ham spille i dag? Foto: Grydis.no
DFH scoret en perle av et mål på Åråsen i fjor. Får vi se ham spille i dag, etter skaden mot Start? Foto: Grydis.no

Et av årets store høydepunkter kommer tidlig i år, for i dag tar Vålerenga turen nordover for å møte Lillestrøm på Åråsen. Vi har begynt å få litt resultater i det siste, etter en rufsete start på sesongen, og med seier i dag vil nok den magre poengfangsten være glemt av de fleste.

Les mer…

Engamorgen 26. april: Enga 2 på topp igjen

Så glad ble Rino Falk Larsen da han sendte Vålerenga opp i en 3-2-ledelse mot FK Senja tidligere i år. Foto: vif-fotball.no
Rino Falk Larsen ble glad da han førte Vålerenga 2 opp i ledelsen mot FK Senja i fjor. I går ble han matchvinner mot Førde. Foto: vif-fotball.no

Engamorgen byr på Drillo og Rino Falk Larsen, Nakkim&Näsberg og Vålerenga pluss spissen med gullfoten. “Something old, something new, something borrowed, something blue, and a silver sixpence in the shoe”, der altså. Og dette på en dag der Vålerenga 2 topper tabellen, og A-laget ser ut til å ha fått en viss grad av positivitet rundt seg.

Les mer…

Seier i bunnoppgjøret

Brown

Etter at vi var det første laget på bortimot en mannsalder som klarte å tape for Stabæk for noen uker sida, var det en bekymring hos undertegnede for at vi nok en gang skulle framstå som de hjelpesløses hjelper, og gi Start sin første seier på en evighet.

Det at vi var tvunget til å stille med en ung midtbanespiller som stopper, og at et tap for Start virkelig ville ha gjort ordet krise relevant, gjorde ikke bekymringene mindre.

Så det føltes som om det var mye som stod på spill på Ullevaal i kveld.

Les mer…