Engamorgen mandag 30. mai: Vårsesongen er (endelig) over

Herman Stengel og Simon Larsen sto bak Vålerengas første mål i går. Pluss en tap in av Ómarsson! Foto: Grydis.no
Herman Stengel og Simon Larsen sto bak Vålerengas første mål i går. Pluss en tap in av Ómarsson! Foto: Grydis.no

2016 ligger an til å bli et annus horribilis for Vålerenga. Med kampen i går unnagjort kan vi sette punktum for vårsesongen, og kose oss med kvalitetsfotball under EM, fram til det braker løs igjen i juli. Det blir nok OK både for spillere og supportere med en liten pause, men det hadde føltes enda bedre å avslutte vårsesongen med en trepoenger på bortebane. Det hadde dessuten ikke vært helt ufortjent.

Les mer…

Engamorgen søndag 29. mai: Kampdag, men uten Castro

Aalesund vant nesten alle duellene på Ullevaal i går. Foto: grydis.no
Ghayas Zahid så forskrekket ut da vi møtte Aalesund på Ullevaal i fjor. I dagens kamp på Color Line Stadion må vi slå tilbake. Foto: grydis.no

Vålerenga stiller med et mannskap som skal kunne slå AaFK i Ålesund i kveld. Kampen avslutter vårens siste serierunde i eliteserien. Niklas Gunnarson snakker om livet i Skottland. Og Høyre krever et STØRRE Jordal Amfi. Dette er noe av nyhetene i dagens Engamorgen.

Les mer…

Engamorgen torsdag 26. mai: Samlet på vei mot Haralds pokal

 

FB_IMG_1464211786078

Vidar kom og Vidar dro, ihvertfall for denne gang. Ikke alle hilste på Vidar da alle skulle være samla, men holdt de samla takt? Vålerenga Hockey får endelig snakke om ny samlingsplass, imens Vålerenga Basket er kasta ut av sitt samlingsted og krangler internt. Til slutt, hva skal man finne på etter kampen mot Aalesund? Les mer…

Engamorgen onsdag 25. mai: Tid for seier!

Oslo, Ullevaal 17. april 2016, Vålerenga møtte Tromsø i Tippeligaen femte runde, Kampen endte 4-0. Oslo, Ullevaal, 17. april 2016
Det var all mulig grunn til å juble på Ullevaal stadion 17. april da Vålerenga tok imot Tromsø og vant 4-0. I dag blir det seier igjen både på tribunen og på banen mot Vidar i cupen. Foto: Anders Grydeland, grydis.no.

Før dagens fjerderundkamp mot Vidar forteller Morten Tandberg deg at Vålerenga ikke skal undervurdere Vidar, Klanen og Ikaros forteller deg om noen nye sanger og hvordan man begraver stridsøksen. I tillegg lar Aperopet deg få vite hvor du kan kjøpe billetter. Ellers ser vi på damelaget, VIF 2 og veien til Vallhall i dagens Engamorgen.

Les mer…

Engamorgen mandag 23. mai: Fotballens brutalitet

Tollås Nation gjorde en god kamp mot Godset. Dessverre holdt det ikke helt inn. Foto: Thomas Brekke Sæteren, Vålerenga Fotball.
Tollås Nation gjorde en god kamp mot Godset. Dessverre holdt det ikke helt inn. Foto: Thomas Brekke Sæteren, Vålerenga Fotball.

Nok en gang denne sesongen er det en ræva mandag å våkne til. Vålerenga har tapt og Oslo viser fra sin aller gråeste og kjipeste side. Men selv om det er lenge til helg er det heldigvis ikke lenge til Vålerenga får muligheten til å reise kjerringa.

Les mer…