Engamorgen onsdag 31. august: Simon Larsen takker av

Simon Larsen flytter sørover Foto: Anders Grydeland, grydis.no
Simon Larsen flytter sørover Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Etter kampen mot Brann for noen uker siden spekulerte vi i om Simon Larsen ville bli Vålerengas nye forsvarskonge. Han hadde gjort en god figur mot bergenserne, og også levert varene tidligere i sesongen, og vi håpa at han ville ta ytterligere steg i 2017 siden Kjetil Wæhler hadde annonsert at karrièren er over etter årets sesong.

Sånn skulle det dessverre ikke gå.

Les mer…

Engamorgen tirsdag 30. august: Vålerenga overalt!

Thomas Elsebutangen valgte Vålerenga. Foto: vif-fotball.no
Thomas Elsebutangen valgte Vålerenga, og har startet scoringsballet. Foto: vif-fotball.no

Thomas Elsebutangen har åpnet målkontoen i Vålerenga, og var i går en viktig brikke i en solid andrelagsseier over Sola. Moa er inne i landslagsvarmen igjen, og Kjartansson er på vei fra Skåne til israelsk fotball. Godt med Vålerenga-relatert lesestoff på en helt vanlig tirsdagsmorgen. Les mer…

Engamorgen fredag 26. august: Behandling av reguleringsplanen for Jordal er utsatt

Nye Jordal Amfi. Illustrasjon: Hille-Melbye Arkitekter (http://hille-melbye.no/news)
Nye Jordal Amfi. Illustrasjon: Hille-Melbye Arkitekter (http://hille-melbye.no/news)

På onsdag skulle egentlig reguleringsplanen for Nye Jordal vedtas i Oslo bystyre. Du veit, det dokumentet som sier noe om hvordan området hvor Jordal Amfi ligger i dag skal utnyttes. For eksempel om det skal brukes til ishall, boliger eller flyplass, hvor mye plass som skal settes av til uteområder, og hvor mange parkeringsplasser det skal være. Men nå er behandlinga utsatt.

Les mer…

Engamorgen onsdag 24. august: Viktig poeng i Bergen, VIF 2 beste andrelag

Ghayas Zahid, Herman Stengel og Mathias Totlant på La Manga i februar 2015. Foto: grydis.no.
Herman Stengel (midten) leverte nok en god kamp for andrelaget mot Fana. Her på La Manga i februar 2015 sammen med Ghayas Zahid og Mattias Totland (nå Fana). Foto: grydis.no.

Vålerenga 2 tok et viktig poeng i Bergen i går ettermiddag, og er – sammen med Odd 2 – best av andrelagene i landet. Etter hva kamprapportene melder kunne det vært tre med mer effektivitet i første omgang og poengløst dersom Fana hadde fått uttelling for sine store muligheter i sluttminuttene.

Les mer…