Engamorgen mandag 30. januar: Magnus og Christian har funnet tonen

Mye tyder på at Magnus Lekven sammen med Christian Grindheim kommer til å utgjøre en solid midtbaneduo i 2017. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Da Magnus Lekven kom til Vålerenga på klubbens 103-årsdag i fjor sommer, var det lett å begynne å spekulere i om Christian Grindheims dager i kongeblått var talte. Men ryktene om kapteinens Vålerenga-død viste seg å være sterkt overdrevne.

Les mer…

Engamorgen søndag 29. januar: Lavt tempo og midtvintershelg

Dagens Næringsliv har en lengre artikkel om barn som trener mye. Vålerenga er blant eksemplene. Her forteller sportslig ansvarlig for 10-11-åringene i Vålerenga, David Ribeiro om dagens treningsøkt. Foto: Vif-fotball.no

En av de gode tingene med helg er all tida en har, inkludert tida man har til å lese helgeavisene. Og iblant er disse også sports- og Vålerenga-relatert.  Denne helga har vi kost oss med Dagens Næringsliv og Dagsavisen til morgenkaffen. Og registrerer at Vålerenga har slått Kongsvinger i ishockey.

Les mer…

Engamorgen mandag 23. januar: Pinlig jakt på ny landslagssjef

Kjetil Rekdal. Persona non grata hos NFF. Foto: Grydis.no.

Det er fint lite som skjer på Valle om dagen. Laget reiser til La Manga i morgen for å møte Zenit og Nordsjælland i treningskamper, og vi forventer lite nyheter på det sportslige planet mens gutta er bortreist. Så da kan vi jo vende blikket til landslaget, og NFFs pinlige forsøk på å ansette en ny landslagssjef.

Les mer…