Engamorgen torsdag 29. juni: Kan gamle fiender bli nye helter?

 

Får Harmeet Singh mulighet til å stifte et fornyet bekjentskap med Grindheim? Foto: Grydis.no

Hovedindeksen på Vålerengas ryktebørs har beveget seg både opp og ned de siste dagene, og mye tyder på at det vil bli en del aktivitet på Valle under sommerens overgangsvindu. Spillere som Lindkvist, Zahid og kanskje en av keeperne kan være på vei ut, samtidig som det, som alltid, er mye mediespekulasjoner om spillere Vålerenga skal være interessert i å hente inn.

Les mer…

Engaettermiddag søndag 25. juni: Gledesrus

Foto: Grydis.no

Det ble en virkelig hyggelig kveld på Ullevaal i går. La gå at publikumsoppmøtet ikke var så høyt som man helst skulle ha sett, men de som dukka opp bidro til en ramme rundt matchen som var et hatoppgjør verdig. Intens synging mellom svingene allerede under oppvarminga, og heftig blussing og røyklegging under innmarsjen. Det er sånne ting som får gutta på banen til å heve seg det siste lille hakket, og som bidrar til at de svarer når de kommer under tidlig i kampen, istedenfor å kollapse.

Les mer…

Vålerenga – Lillestrøm 3-1: Total utklassing

 

Vi har sett det så mange ganger før. Drittlag som kommer til Oslo for å ligge bakpå og kontre. LSK er et ekstremt drittlag. De parkerte en buss på 16 meter og en på 25 meter, også var det opptil oss å skape noe. Da er det to ting vi trenger – hurtighet og presisjon. Ting vi ikke alltid har, og det er av en grunnene til at det har vært ekstremt frustrerende å se Enga på hjemmebane i en del år nå. Men i dag hadde vi det!

Les mer…

Engamorgen fredag 23. juni: Norsk fotball is sooo gay

Bilde: Klanen

 

På Valle forbereder man seg til to ganger LSK imorgen. På Ullevaal kommer stasjonsbygda på besøk kl. 18, men tre timer før tar våre beste damer et dypdykk i det verste utkant-norge kan tilby. Bortekamp mot LSK Kvinner. Vi har litt overgangsrykter, NM, og en skikkelig inspirerende sak, før vi til slutt minner deg om spalten vår i Dagsavisen Les mer…