Engamorgen onsdag 30. august: Det nye stadionet er (nesten) åpent!

Herman Stengel kommer med uhemmet skryt av matta på det nye stadionet. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Ok, helt åpent er stadionet egentlig ikke. Faktisk er det fortsatt definert som en byggeplass. Men A-lagene på både herre- og kvinnesiden har gjort sine første forsiktige balltouch på det nye kunstgresset, og etter rapportene ser ting veldig bra ut.

Les mer…

Engamorgen tirsdag 29. august: Et bilde tå RBK

Sluttresultatet. Foto: Vif-fotballs suppporterkoordinator.

Det er tirsdag morgen. Og Aperopets fokus er fortsatt på at Vålerenga er i semifinalen i cupen. Og at ingen har sett verken Kåre Ingebrigtsen, Mike Jensen eller “et bilde tå’n Ivers” etter at resultatet var et faktum. Mange Vålerenga-supportere har snakket mye om å sutte på karameller. Men mest av alt handler det kanskje om hva bildet av Rosenborg er. Les mer…

Cupkampreferat og børs: Rosenborg – Vålerenga 1 – 2

 

Det er sjelden man er mer underdog enn når man møter “hejle Norges” Rosenborg på Lerkendal. Med Vålerengas formdupp etter sommeren og RBKs oppvisning mot Ajax tidligere i uka friskt i minne, trodde de færreste at Vålerenga skulle klare å stoppe Rosenborgs jakt på sitt tredje strake “double”. Vålerenga har ikke slått trønderne på 12 kamper, sist i 2011. Forrige seier på Lerkendal kom i 2005. Men fotballen er rund, cup er cup og Rosenborg tapte hjemme mot Haugesund for en uke siden…

Les mer…

Engamorgen søndag 27. august: Kampdag x 3!

Grindheim scoret mot LSK. Reprise i kveld? Foto: Grydis.

Etter en liten rekke med svake resultater i serien venter nå alle tiders mulighet til å reise kjerringa. En kvartfinaleseier mot Rosenborg på Lerkendal vil være akkurat den positive boosten vi trenger før vi møter Sarpsborg 08 til den første hjemmekampen på eget kunstgress. Og selv om Rosenborg ser solide ut for tida, og vi har vært nede i en bølgedal de siste kampene: Det er ikke en helt umulig oppgave vi møter i Trondheim i kveld.

Les mer…

Engamorgen fredag 25. august: Cupen neste (for både VIF og RBK)!

Daniel Fredheim Holm passerer en trønder i fjorårets seriekamp mellom lagene. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Rosenborg gjorde jobben sin i går. Som Vålerenga-supportere håper vi det gjør bartefolket arrogante og fornøyde, mette og litt ukonsentrerte. Ellers tar vi en kjapp kikk på kommende hendelser på Vålerengas nye stadion, i Gjøvik Fjellhall og på Ullevaal.

Les mer…