Engamorgen 30. oktober: Opp i ringene!

Herman Stengel scoret vårt mål i gårsdagens tap mot Molde. Nå gjenstår det å skrive kontrakt ut 2020, eller kanskje 2021, Herman! Foto: Anders Grydeland (grydis.no)

Det er lett å bli bitter og lei etter sure tap som gårsdagens. Det som kjennetegner gode lag er evnen til å bruke det til å bli bedre. Litt om det, om Moa og Herman Stengel i dagens Engamorgen.

Les mer…

Vålerenga – Molde 1-2: Forbanna bittert

Det er lenge siden jeg har gått fra Vålerenga-kamp så sur som i kveld. De døve Molde-folka som bare sitter der og gnir seg i barten, helt stille fram til laget dems stjæler det på overtid. Da våkner dem, når de får det servert på ufortjent vis. Løper nedover sidelinja og jubler opp mot tribuna. Som om ikke det var nok var jeg omringa av en gjeng av dem på t-banen hjem. Østlendinger, selvsagt. Sikkert alltid holdt med Molde, fordi de har en hytte på vestlandet eller en grandtante fra Vestnes. Sikkert samme typen folk som insisterer på å gå med bunad fra et fjernt sted på 17 mai selv om de er født og oppvokst i byen.

Men jeg avsporer..

Les mer…

Engamorgen fredag 27. oktober: Neste sesong: Kald kalender og varme forventninger

Fortsatt blid, litt oppgitt og klar for å forklare NFF ett og annet. Ronny Deila begynner å få orden på den delen av fotballverden han har innvirkning på. Foto: VIF Media

Gårsdagens artikler i pressen gir oss håp og tro for hvordan neste år vil fungere i Vålerenga Fotball. I tillegg gir Fotballforbundet oss muligheten til å finne ut at vi må sette av hele perioden fra Holmenkollsøndagen til første søndag i advent for å se fotball. Og Vålerenga Hockey tok med seg en seier hjem fra Østfold.

Les mer…

Engamorgen mandag 23. oktober: Vålerenga-skuta har snudd!

Simen Juklerød har scora fem mål på tre kamper. Foto: Grydis.no

For 11 dager siden sto Vålerenga med begge beina i gjørma, og forberedte seg på en skikkelig skjebneuke. To kamper, mot henholdsvis Haugesund og Aalesund, i løpet av fire dager kunne enten sende oss opp på betryggende avstand fra nedrykksstriden, eller rett ut i en alvorlig sportslig krise.

Gutta bestod den prøven, for å si det mildt.

Les mer…