Engamorgen 23. november: Stengel, Grindheim og mer om midtbanen

At kaptein Christian Grindheim ikke får fornyet kontrakt åpner for andre spillere på Vålerengas midtbane, men hvem?. Foto: Grydis.no

Aperopet klarer ikke helt å slippe taket i de siste dagers store nyheter: Altså at Christian Grindheim er ferdig i Vålerenga og at Herman Stengel har signert for Strømsgodset. Hendelsene – om man kan kalle det akkurat det – åpner for noen spørsmål.

Les mer…

Engamorgen mandag 20. november: Grindheim ferdig. Hva nå?

Christian Grindheim får ikke ny kontrakt av Vålerenga.
Foto: Grydis.no

 

Dagen derpå etter årets siste kamp på Intility Arena. Vålerenga slo som du vet Odds Ballklubb 2-0. Kampen i seg selv kommer nok ikke til å gå inn i historiebøkene som tidenes mest spennende kamp; Vålerenga på halv maskin slo oppskriftsmessig et Odds-lag i feriemodus. For mer om kampen, les vår oppsummering her.

 

Les mer…

Vålerenga – Odds Ballklubb 2-0

Sesongen går mot slutten, og i kveld var det avskjed med Intility Arena for denne gang.

Etter en sportslig sett nitrist affære i åpningskampen har vår nye hjemmebane framstått som et sted hvor vi kan slå hvem det skal være. Vi tapte ufortjent mot Molde, mens resten av seriekampene våre har vi vunnet, med til dels overbevisende resultater.

Kampen i kveld var egentlig mer av det vi er blitt vant til på stadionet på Valle.

Les mer…

Engamorgen torsdag 16. november: Skadelista vokser for Iskrigerne

Skadeomfanget for Ylven er klart, etter mandagens kamp mot Storhamar. Foto: Jarl-Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com

De siste ukene har norsk hockey vært prega av en del stygge saker. Greit nok at hockey skal være en tøff idrett hvor man ikke trenger å legge noe imellom, men i det siste har vi sett taklinger som har ført til alvorlige skader på spillere, og lange utstengelser for synderne. Når det begynner å gå på helsa løs er det kanskje på tide å ta noen grep.

Les mer…