Engamorgen mandag 22. januar 2018: Gode svar fra Spania

Ivan Näsberg var den eneste VIF-spilleren som fikk to omganger i gårsdagens oppgjør mot CSKA Moskva. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Vålerenga var best i det meste i kampen mot CSKA Moskva på Campoamor en halvtime nord for La Manga i går ettermiddag. Spesielt imponerte laget med aggressivt forsvarsspill. Å score mål framstår imidlertid som vanskelig for St. Hallvards menn. Da blir resultatet 0-0.

Les mer…

Engamorgen mandag 15. januar: Vålerenga på sydentur

Chidera Ejuke ble signert etter prøvespill på treningsleir i fjor. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Fredag slo Vålerenga Strømmen 3-0 i årets første treningskamp. Lørdag reiste laget til La Manga for årets første treningsleir. I Spania skal laget trene hardt og mye for å legge grunnlaget for sesongen 2018. I tillegg skal det spilles tre kamper mot internasjonal motstand. Dagens Engamorgen gir deg en liten oversikt, samt en aldri så liten godbit til slutt.

Les mer…

Engamorgen lørdag 13. januar: God start for Peter Michael

Peter Michael med en god prestasjon i sin første kamp. Skjermdump: vif-fotball.no

Etter dvalemodus og fotballvakuum siden eliteserieavslutninga i slutten av november var det endelig tid for vålerengakamp igjen i går. En treningskamp mot Strømmen i første halvdel av januar gir ikke nødvendigvis de tydeligste indikasjonene på hvordan sesongen skal bli, verken når det gjelder startellever eller kvaliteten på spillet, men som vi var inne på i gårsdagens spalte i Dagsavisen: den gir oss endelig noe å diskutere og spekulere rundt.

Les mer…

Engamorgen torsdag 11. januar 2018: Hvem møter Vålerenga når vinteren blir til vår …

Sam Adekugbe er på plass i Vålerenga. Får han følge av flere? Når skal de spille treningskamper denne vinteren? Foto: Vif-fotball.no.

Hvordan ser det ut i Vålerenga framover mot seriestart? Hva skjer og når skjer det? Det er noen av spørsmålene når vi i Aperopet lister oss forsiktig sånn i starten av en ny sesong. Vi brukte tirsdagen på å se litt på spillerlogistikken. I dag gir vi dere datoene for hva som skjer når vedrørende, trening, oppkjøring og treningskamper.

Les mer…

Engamorgen tirsdag 9. januar: Og vi er i gang!

Chidera Ejuke kan bli en av våre store spillere denne sesongen. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Vålerenga Fotball hadde sin første trening i går, og i dag har Aperopet kommet ut av hiet. Vi blir å finne i Dagsavisen til fredag, og vi kjører Engamorgen i dag, torsdag og mandag. Dersom det blir mye action rundt Vålerenga stepper vi opp oppdateringene. Men slapp av, vi blir garantert daglige i god tid før sesongen starter.

Les mer…