Engamorgen 28. mars: Avlyst i dag, fullt kjør videre

Sånn så det ut sist Lyn møtte Vålerenga, på Bislett 1. mai 2012. I dag skulle damelagene møtt hverandre på Kringsjå, men kampen er utsatt på grunn av snøforholdene. Foto: Grydis

Engamorgen står opp fra påskehvilen og melder om at det ikke blir Lyn-kamp i dag, at gutta er klare til å legge ned ekstra innsats før mandagens kamp mot Sarpsborg og at det går bra med VIF-spillere i utlandet.

Les mer…

Engamorgen søndag 25. mars: Topplaget som forsvant

Det svir visst når noen forlater Setskog-Høland 

Jeg våkner opp men det føles som jeg fortsatt sover. Hodet føles tungt og tåkete. Jeg tok bare en øl før gårsdagens sesongåpning, men sånn jeg føler metg nå kunne jeg sverget på at det ble flere. Den tørre kjeften kunne lett overbevist meg om at hele kvelden gikk med på fyll og jakt på tvilsomme damer. Damer ja. Det var sikkert det som ga meg denne hodepinen. Hva skjedde egentlig med damene igår?

Frilansjournalist, Tord Grusquist, hadde våknet til påskens første mysterium.

Les mer…

Engamorgen torsdag 22. mars: Sesongstarten nærmer seg for damelaget

Damelaget sesongåpner på lørdag

Sesongstarten nærmer seg! Ikke bare den imaginære sesongstarten som Sandgrenbrygg lanserte i går, i et forsøk på å slippe å forholde seg til forbundets idiotplanlegging. Nei, vi snakker om den helt reelle sesongstarten til det som kanskje er Vålerengens Idrettsforenings klareste medaljekandidater denne sesongen. Klokka fem på lørdag er det nemlig damelagets tur til å starte toppseriesesongen, og for et åpningsoppgjør vi kan vente oss!

Les mer…

Engamorgen 20. mars: Endelig ferie!

Etter seire på tribunen og på banen tar Vålerenga landslagspause på tabelltopp. Foto: Grydis.no

Vålerenga går til ferie mens de sammen med Molde topper tabellen. Resten av årets første fotballferie kan du benytte til å fryse utstikkende kroppsdeler av deg på landslagets hjemmekamp mot Australia, finne ut om det er kompensasjon å hente om du har dratt på en bortekamp det ikke ble noe av, forberede deg til Vålerengas bortekamp i Sarpsborg andre påskedag eller kjøpe sesongkort til enten damenes eller herrenes serie. Alt dette i dagens Engamorgen!

Les mer…