Ranheim – Vålerenga 2-2: To poeng tapt

De fleste har vel fått med seg at Ranheim ikke er til å spøke med nå. I alle fall ikke på denne tiden i sesongen. Nyopprykka lag starter ofte bra, fordi de tenner på alle sylindre og har masse overskudd. De blir kanskje undervurdert, og er ikke fullt ut studert enda.

Men nå visste vi hva vi møtte. De hadde en tøff kamp mot Brann i beina fra midtuka. Og derfor burde vi klart dette bedre.

Les mer…

Engamorgen torsdag 26. april: Det er snart tid for Ra-Ra-Ranheim

Høyt og intenst press fra Magnus Lekven og den øvrige midtbanen vil være viktig mot Ranheim på lørdag. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Til helga er det Ranheim-Vålerenga, en kamp som for noen svært få år siden hadde vært et sikkert tegn på at Vålerenga hadde rykket ned. Nå har klubben som historisk sett har vært en av Rosenborgs farmerklubber blitt en slags kultklubb i Midt-Norge med offensiv samhandling, kameratskap – og noen jævlige sanger på YouTube. Engamorgen forbereder deg på helga!

Les mer…

Engamorgen onsdag 25. april: Enga her! Enga der! Enga både her og der!

Aron Dønnum er på utlån i Ham-Kam, mens Madhusan Sandrakumar er å finne hos andredivisjonslaget Bærum denne sesongen. Foto: vif-fotball.no

Fredag 13. april viste Aperopet fram alle eliteseriens tidligere Vålerenga-spillere gjennom å presentere et par solide ellevere. I dag har turen kommet til førstedivisjon. Denne serien er litt mer preget av lokale spillere, i hvert fall på de lagene som ikke satser tungt på opprykk, og det er derfor litt færre spillere med Vålerenga-historikk her.

Heller ikke denne gangen har vi tatt med alle som har vært på vei til Vålerenga, eller som det har vært spekulert rundt. Men et solid knippe spillere blir det likevel.

Les mer…

Engamorgen mandag 23. april: Etter Molde

Chidera Ejuke passerte mange Molde-spillere i løpet av gårsdagens kamp mot Molde på Intility Arena. Foto: Grydis.no

Etter Vålerenga-Molde på Intility Arena i går er det to saker media bryr seg om: Situasjonen der Moldes Eirik Hestad fikk gult kort for filming og ikke straffe (med den påfølgende prinsipielle diskusjonen om trøndere bør dømme Molde) og bannerne Vålerengas supportere viste fram i kampen. Engamorgen leder deg gjennom det hele.

Les mer…