Engamorgen torsdag 31. mai: Utlånte vålenggutter

Markus Nakkim gjør det godt i Stavanger. Foto: Grydis.no

Det er sol, rekordvarme og hvis man kjenner godt etter kan man fremdeles kjenne den deilige søtsmaken av derbykaramellen. Hadde det vært opp til meg skulle Vålerenga spilt fotballkamp hver dag denne uka.

 

Men isteden er det landslagspause, og stille rundt klubben. For å fylle dødtida har vi derfor mysa litt på hvordan ståa er med utleiespillerne våre, og starter i dag med Markus Nakkim og Aron Dønnum.

Les mer…

Engamorgen søndag 27. mai: Bårdbård Bårdbårdbårdbård Bårdbårdbårdbård Bårdbårdbårdbård Finne!

Vålerengens Idrettsforening slo Lillestrøm på Intility Arena i går. Foto: Eivind Hauger (https://www.flickr.com/photos/azathosk/with/40565209070/)

Etter Gregers presise kamprapport i går kveld er ikke det noen vits å si særlig mer om kampen. Derfor kan denne Engamorgen fokusere på euforien og gleden i Vålerenga og fortvilelsen og håpløsheten i Lillestrøm. Det er en deilig inngang til å lese mediene en søndag morgen.

Les mer…

Engamorgen lørdag 26. mai: Ja til kortreist øko-fotball!

Landets feteste kamparena Foto: Anders Grydeland, grydis.no

I disse miljøtider er det kortreiste ting som gjelder. Det kan hende jordbæra fra drivhuset i Marocco eller Andalucia ser bra ut. De er store, fine, røde og blanke. Men smaken? Hmm. Da tar jeg heller kortreiste, norske jordbær. De er kanskje ikke like store og fine, men de smaker mye bedre. Det er liksom.. ekte og ikke fulle av innsprøyta dopingmidler som skader miljøet og greier.

Les mer…

Engamorgen torsdag 24. mai: Vi reiser kjerringa på lørdag!

Det drar seg mot derby Foto: Anders Grydeland, grydis.no

I tida etter kampen mot Tromsø har det vært mye misnøye blant oss som følger Vålerenga. Det var en begredelig forestilling, og en tarvelig måte å tape en kamp på. Den lange rekka av kamper uten tap ble brutt, den lange rekka med seire mot Tromsø ble brutt, og følelsen av at dette var en sesong hvor vi endelig hadde fått ting litt på stell ble brått gjort om til en følelse av at nok en sesong var gått i dass.

Les mer…

Engamorgen onsdag 23. mai: Tap for Skeid

Det drar seg mot Lillestrøm-kamp på Valle.

I går tapte Vålerengas rekruttlag mot Skeid på Nordre Åsen. Vi dveler litt til ved det tafatte tapet i Tromsø, og vi begynner å se framover mot lørdagens kamp. Når Lillestrøm tar veien gjennom skog, over jorder og forbi ku/hest/sau og kommer til byen for å besøke vår nye leikegrind for aller første gang.

Les mer…