Før Rosenborg borte

Blir Herolind Shala klar til helgen? Foto: Eivind Hauger

Landslagspausen er endelig over og til helgen ruller det igjen deilig, frisk, økologisk norsk fotball i Eliteserien. Vi er satt opp med en småkjip 20.00 kamp søndag. Kjip fordi det vil være færre som tar turen når mulighetene for søvn før jobb mandag blir minimale. Joda, noen av oss har faktisk jobb. Men så lenge det blir bra tv av det, så er det vel ikke så mye å gjøre med det.

Les mer…

Engamorgen 4 juni

Ikke lett å stoppe Ejuke på lovlig vis. Foto: Grydis.no

Så tenner vi 2 lys i dag, vi tenner det for cupfinale og frostskader
Ingenting er så jævlig som å tape siste kampen inn mot en pause. En pause som er unødvendig lang. Hvorfor spilte vi ikke kamper i helgen som var? Var det ikke mulig å spille kamper i Eliteserien søndag selv om det var finale i Champions League på lørdag? Er dette noe UEFA har bestemt eller har NFF spart den helgen i tilfelle et norsk lag var klar for finalen?

OBOS Ligaen spilte nesten full runde, så hvorfor vil ikke NFF spille kamper når gresset er grønt og været ofte er betydelig hyggeligere enn i Oktober, November eller Desember? Ingen som vet.

Cupfinalen er forøvrig satt opp 2 Søndag i Advent i år. (8 Desember)
God Jul NFF!

MEN, Kjære Vålerenga, jeg har veldig veldig lyst til å fryse ballene av meg i svingen på Ullevaal Stadion 8 Desember. Første hinder på veien er Bærum borte 19 Juni.

Les mer…