Medlemsmøte i klubben

Foto: Grydis.no

Det er ikke lett å motivere seg til å skrive noe om dagen. Sju kamper uten seier, og sist et lag som nok en gang feiler mot et bunnlag.

I går var det medlemsmøte på Valle, og det løfta i alle fall stemninga noe for meg. Her kommer et lite referat, men en del detaljer og åpenbare ting som kun var for forsamlingen er utelatt. Jeg vil anbefale alle å melde seg inn i klubben. I tillegg til å være en støttespiller får du adgang til slike møter hvor du kan stille folka til veggs i stedet for å surve på Facebook, og i tillegg kan det oppstå en situasjon i klubben hvor det plutselig er veldig, veldig, veldig viktig at supporterne kan vise stemmemakt. Det er jo Vålerenga det er snakk om her.

Les mer…

Mohammed Fellah vender hjem

Mohammed Fellah mot PAOK i 2011. Foto: Grydis.no

Har Vålerenga nok en gang gått i fella eller klarer Mohammed Fellah å komme tilbake til gammel storhet? Og hva signaliserer denne signeringen for de yngre spillerne i klubben? Klubben uttaler at den skal satse på unge talenter og foredle de til å bli gode spillere. Også signerer vi en (nesten) fotballpensjonist.

Les mer…