Odd – Vålerenga 1-1

En kamp jeg på forhånd fryktet. Borte mot Norges beste hjemmelag. Laget som ikke har tapt hjemme i år. Før kampstart hadde jeg tatt ett poeng med åpne armer, etter kampen er det litt bittert at det bare ble ett. Det er i utgangspunktet bittert å tape 2 poeng, men alt i alt er dette et viktig poeng i den situasjonen vi har spilt oss inn i.

Vålerenga går ut og spiller kollektivt smart. Vi har selvfølgelig gjort hjemmeleksa og vet at Odd vil kjøre raske kontringer, dette nekter vi dem helt og holdent.

Les mer…

Medlemsmøte i klubben

Foto: Grydis.no

Det er ikke lett å motivere seg til å skrive noe om dagen. Sju kamper uten seier, og sist et lag som nok en gang feiler mot et bunnlag.

I går var det medlemsmøte på Valle, og det løfta i alle fall stemninga noe for meg. Her kommer et lite referat, men en del detaljer og åpenbare ting som kun var for forsamlingen er utelatt. Jeg vil anbefale alle å melde seg inn i klubben. I tillegg til å være en støttespiller får du adgang til slike møter hvor du kan stille folka til veggs i stedet for å surve på Facebook, og i tillegg kan det oppstå en situasjon i klubben hvor det plutselig er veldig, veldig, veldig viktig at supporterne kan vise stemmemakt. Det er jo Vålerenga det er snakk om her.

Les mer…