Tilbake på Intility Arena

Foto: Grydis

Tilbake på Intility Arena, med 4 treningskamper igjen før serien starter er det på tide å sette laget.

Vålerenga Hockey gikk på en smell, men har flere muligheter.

Treningskamp
Imorgen kl 15.00 på Intility mot Bodø/Glimt. Regner med at Deila skal bruke kampene fremover til å sette laget, men blir nok fortsatt endel rullering utover i kampen. Bodø er jo i utgangspunktet en ganske kjedelig motstander, et lag som ofte legger seg bakpå og vil kontre. Men dette Bodø laget har 27-0 i årets treningskamper, så her må vi være skrudd på i forsvar. Kan være at Deila ønsker en kamp der vi skal ha ballen mye og prøve oss mot et defensivt lag, og se om vi klarer omstillinga når vi mister ballen. Blir uansett spennende å se gutta i aksjon igjen.
Er kun hovedtribunen som åpnes opp til denne kampen. Gratis for sesongkort, 100 kroner ellers.

Kampen går også direkte på Eurosport. Sjappa er åpen og det er en glimrende anledning til å kjøpe sesongkort også.

Efraín Juárez
Spilleren fra Mexico har ikke signert enda, men avisene er selvfølgelig klare med overskrifter. Etter et mislykket opphold i Celtic hjelper det ikke om han har imponert i treningskampene. Da bruker man ordet flopp ganske løst. Regner med at Deila har kontroll på nivået vi trenger å ha spillere på. Og at han i det minste holder nivået vårt, helst hever det. Regner med at han spiller mot Bodø, så får vi se med egne øyne.

Tollås Nation
Klubben har vært flinke til å legge ut videoer med spillere for tiden. Tollås snakker om viktigheten om å ha ledere på banen og at vi må ha spillere med erfaring. Se hele intervjuet her.

Vålerenga Hockey
I et nærmest utsolgt Furuset Forum kom Vålerenga hockey ut med ca 70% innsats. Det holdt mot MS, men det holder selvfølgelig ikke mot Stavanger. Og vi tapte fortjent. Bet meg merke i at dommerene ga Vålerenga utvisning da vi ble dytta på keeperen til Stavanger med beskjeden “Han kunne klart å styre unna”, men godkjente målet der Søberg fikk en spiller dytta inn mot seg. Han kunne også definitivt klart å styre unna. Det er uansett ikke derfor vi tapte kampen. Innsats er eneste som gjelder. Nå må vi sikre de 2 nødvendige poengene, få hjemmefordel i sluttspillet og ta Seriemesterskap nummer 30.

Så få høydepunkter, så dropper å linke til de.

Alle mann til Fredrikstad på Søndag!

Èn kommentar på “Tilbake på Intility Arena

  • 28. februar 2019 i 11:00
    Permalink

    Dommerne var ikke årsak til den kollektive kollapsen. Men jeg registrerer at Roy Stian Hansen Storhamar dømte både mot Oilers og Storhamar. Spørsmålet er om utvisningene og straffeslaget til Storhamar var Roy Stian Hansen sin avgjørelse?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *