Seriemesterskap nr 30 i boks

Foto: Skog

Et purungt Vålerenga valset rundt med Ringerike før gutta løftet den 30. seriepokalen.

Det var kanskje ikke verdens mest intense hockeykamp. Men allikevel. Vålerenga hvilte en haug av erfarne spillere, og stilte med flere debutanter og unge gutter.

Calle og Colin Spaberg Olsen bekledde førsterekka sammen med Tobias Lindström, og Colin ble belønnet med scoring. 99-modellen Lars Erik Francke-Enersen noterte seg for assist. Alt i første periode.

I andre periode var det duket for Sander Frøberg-Show. Han fylte 18 år i januar, og spilte sin andre kamp i seniornivå. Det endte med to mål, og kunne fort blitt mer. Filip Lalande fikk også bra med spilletid.

Deretter var det pokalutdeling. Mats Trygg vant sitt første norske mesterskap på første forsøk med Vålerenga. Kanskje du skulle meldt overgang hit litt tidligere, Mats?

Og tenk å kunne fortalt en stakkars, gammel Furuset-supporter for ti år siden at seriemesterskapet skulle finne veien til Furuset Forum i 2019. Han hadde nok blitt litt skuffa når han så hvem som flytta inn.

Uansett: Vålerenga viser en vannvittig styrke som klubb ved å klare å bygge et lag som dette mens hele klubben er på vent mtp ny hall. Det er herlig å se.

Espen Normann i Fredrikstad Blad:

Takk for det, Espen! Ingen tid å miste, dog: I morgen braker det løs med sluttspill. Vålerenga valgte Manglerud Star foran Stjernen, noe som betyr “Subway Series”. Nå er det best av syv, hele veien til finalen.

Vamos!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *