Seriestart

Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Det kribler i magen. Lørdag er det seriestart. Foran oss har vi en sesong av muligheter – i April er alle lag potensielle seriemestere.

Kampen ingen ville ha
Generalprøven mot Lillestrøm mente de fleste supportere at var helt unødvendig. Men klubben mente det var en god ide, så få vi håpe de fikk svarene de trengte og at de ikke velger samme motstand i 2020. Med mindre Lillestrøm rykker ned da, da tar jeg gjerne denne kampen og stiller for å gni det inn.

Selve kampen var, når jeg så høydepunktene, en oppvisning på godt og vondt. Et forsvar uten Sam Abdekugbe fremsto som veldig tafatte og gjorde enkle feil. Feil som selvfølgelig blir straffet på dette nivået. Adam oset heller ikke av sikkerhet og slapp inn mål han vanligvis burde tatt.

Alle baklengsmålene kom etter personlige feil. Og Tollås uttaler at han ikke er bekymret, fordi det er lett å luke vekk. Mottatt. Håper han har rett.

Fremover så vi bedre ut.
Matthías Vilhjálmsson scorer to på hodet og med beina. Han har i treningskampene fremstått som veldig flink til å lese spillet og flytter seg veldig bra til åpne rom. Han skaffer også straffe og setter den selv. Høyt og vanskelig å ta for keeper. Siste målet venter han tålmodig på bakerste stolpe når Ejuke legger et godt innlegg inn.

Deyver Vega har et klassemål, tar ned ballen på tåspissen. Ser at keeper er langt ute og lobber den rolig over og i mål.
Jørgen Lennartsson (LSK trener) forklarte at med Abu på banen, så sleit dem stort. Abu spilte bare første omgang. (Vi leda 3-1). Ejuke har tidvis vist at han vet når han kan drible og når han skal sentre. Kan dette bli den store sesongen?

Legger også merke til at spissen til Lillestrøm scorer i en treningskamp, sklir ned på knærne og takker gud for scoring. Folk skal selvfølgelig få feire som de vil, men litt overkill i en treningskamp kanskje? Eller er Vålerengahatet så lært bort at det var naturlig?

Mjøndalen hjemme
Lørdag 18.00 braker det løs. Mjøndalen kommer på besøk i seriestarten. Mjøndalen er av de fleste medier tippet på nedrykksplass, mens vi av de fleste er tippet på 5 plass. Møt opp, støtt laget. Og husk – kjøp sesongkort!

Tippet lagoppstilling
Adam
Adekugbe, Tollås, Lærdal, Juárez
Abu, Lekven
Finne, Ejuke, Shala
Vilhjálmsson

Vålerenga Hockey
Spilte kamp borte mot Frisk Asker i går. Noe mer er det ikke å melde. Ny mulighet fredag i Forum.

Vålerenga Damer
Serieåpnet hjemme mot Stabæk. En kamp vi vant 1-0, mål av Ajara Nchout.
Damene spiller neste kamp lørdag borte mot Kolbotn klokken 15 på Sofiemyr Stadion.

2 kommentars på “Seriestart

 • 29. mars 2019 i 12:52
  Permalink

  Men kribler det nok i magen til at Aperopet kommer tilbake mer frekvent enn i fjor? Sånn som det ble utover sesongen måtte jeg ty til Klansforumet for å oppdatere meg, men du blir jo bare i dårlig humør av etterhvert.

  Aperopet var et frisk alternativ da det kom og det er fremdeles behov for dere.

  Svar
  • 30. mars 2019 i 20:58
   Permalink

   Hei!

   Takk for det. Vi skal prøve å kjøre litt mer frekvent, men det tar tid å jobbe med dette, dessverre. :)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *