For en start!

Matti Vilhjalmsson, Vålerenga-Mjøndalen 1 runde 2019. Foto: Grydis.no

Ingenting er så deilig som å vinne fotballkamper. Seriestart og gutta var klare fra første passning. Mjøndalen ble for svake, selv om jeg personlig på 1-0 hadde en litt dårlig følelse var vi gode nok, og Mjøndalen ikke gode nok til at det holdt inn. Også Matthías Vilhjálmsson da

Vålerenga Fotball
Sola skinner, Vål’enga vinner. Lørdag formiddag så regnet det ganske kraftig. Der og da tapte nok Vålerenga noen tilskuere. Og det virket det som de var klar over også. På facebook la klubben ut “Englene gleder seg så mye til seriestart at de gråter, men regnet skal stoppe i god tid før avspark”. Vakkert.

Matthías Vilhjálmsson
Har vi sett en bedre hjemmedebut siden Viðar Örn Kjartansson? Matti løp mye, var meget duellsterk og smart i plasseringene. Måtte det fortsette sånn.

Ronny sier i et intervju med Dagbladet at Matti er her for å gjøre noe med Vålerenga, ikke som en mellomstasjon. Og at laget nå er mer opptatt av laget enn å se bra ut selv.

Og det kunne blitt mer også, Mjøndalen hadde en meget god keeper, som antageligvis vil redde flere poeng for dem denne sesongen. Baard Finne hadde et skudd i stanga som hadde fortjent å gå inn. Ett knepp til høyre, Baard.

Klubben fortsetter å legge ut intervjuer med gutta. Adam og Tollås Nation snakker om seriestarten her. Tollås Nation snakker litt om at vi også før har vunnet seriestarten for så å tryne. Viktig at gutta er skrudd på i alle kampene.

Nå følger 2 viktige bortekamper før neste hjemmekamp, runde 2 og runde 15. NFF har nemlig funnet det lurt å flytte en kamp som var borte i helgen på sommeren i Molde til Onsdag 10 April. Det trekker selvfølgelig mange ekstra tilskuere fra Oslo vil jeg tro.

Men først er det Kristiansund borte på søndag 18.00. Et lag vi må slå om det skal bli en kamp blant de 4-5 beste. Viktig å henge med i starten av sesongen.

Ellers; Brann, Rosenborg, Molde og Sarpsborg avgir poeng i første runde. Helt greit.

 

Vålerenga Damer
Bortekamp mot Kolbotn og Isabell Herlovsen. Vålerenga vant 1-2 etter mål av Dowie og Waldus. Herlovsen gjorde som i Vålerenga og scoret ikke.

 

Vålerenga Hockey
… har tatt sommerferie. Heller ikke i går klarte vi å slå Frisk Asker, dermed var det over og ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *