Før Kristiansund borte

Kristiansund og Molde borte på 3 dager. Vålerenga Hockey har flere spillere på utgående kontrakter og VIF vil gjerne spille mot oss.

Kristiansund borte
Kristiansund Stadion er en liten stadion som tar rett under 4500 tilskuere. I fjor hadde de halve sesongen et grusomt kunstgress som gjorde det vanskelig å spille der. Et dekke som siden er byttet ut. Ifjor vant vi 1-0 etter scoring av Sam Johnson og etter at de fikk annullert straffescoring, da
Benjamin Stokke skei og hadde 2 touch på ballen når han scoret.

På slutten av kampen ble det også litt bråk, da Kristiansund ikke spilte ballen tilbake etter vi spilte ut pga skade. Det er ikke sånn at man må gjøre det, men det er fair play å gjøre det. Aliou fikk også rødt kort etter kampen, men da hadde Max alt bytta til Norske Rednecks. Coly uttalte etter kampen at på 1-1 eller 2-2 så hadde han kastet den tilbake, men ikke på 0-1
Vårt referat fra kampen kan leses her.

Dette er en kamp hvor vi må angripe, og samtidig ikke bli frustrerte om det ikke løsner helt. Kristiansund vil bruke alle triks de kan for å få oss ut av fatning. Forventer at gutta går ut og styrer kampen og ruller opp farlige angrep. Antageligvis stiller vi med samme startende som sist.

Økonomi
Rent sportslig ville det vært bedre å spille borte mot Kristiansund, reise til Molde. Trene på Røkkeløkka og gjort seg klar til Molde kampen. I Dagsavisen uttaler Deila at de sparer de overnattingene og mener det ikke er optimalt, men at det skal holde. Etter Kristiansund kampen rekker man ikke fly til Oslo, slik at det blir overnatting der uansett. Jeg vil tro at Deila hadde ønsket å reise rett til Molde og trene der. Det er selvfølgelig ikke optimalt å fly opp og ned, fremfor å reise rett til Molde og forberede seg der.

Vårt nye angrepsvåpen?
Eurosport omtaler Sam Adekugbe og Bård Finne som vårt nye angrepsvåpen. De har tatt en prat med begge og Deila. Alle snakker om viktigheten av å gjenskape dette i flere kamper på rad. Godt å høre at vi ikke tar helt av etter en kamp.

Når du først er inne på Eurosport sine sider, få med deg Vega slå tunnel på Finne også.

Vi ønsker oss Vålerenga!
Vestfossen IF, en klubb på Øvre Eiker i Buskerud som hyggelig nok kaller seg VIF, har kvalifisert seg til 1 runde i Norgesmesterskapet. Her har tradisjonen ofte vært at klubben som først eller høyest ønsker seg Vålerenga, de får møte oss. I en pluss artikkel i Drammens Tidene, så gjør de nettopp dette. Uten at jeg har fått lest hele artikkelen. Artig at de ønsker Vålerenga foran Strømsgodset.

Vålerenga Hockey
Flere spillere er på utgående kontrakt og ikke alle vil bli fornyet. Økonomisk sett er det grusomt å spille i Forum. Og med Nye Jordal ganske langt unna, så er det ikke lett å prioritere. Klubben ønsker å fortsatt ha en stamme av norske spillere og også fornye litt i stallen. Det vil dermed være enkelte som ikke får ny kontrakter. Steffen Søberg er på utgående og klubben vil nok prioritere å få med han videre.

En som har fått ny kontrakt er Villiam Strøm. Trønderen har signert ny kontrakt for fire nye år. Villiam strøm trekker frem måten han har blitt tatt i mot og at familien trives i Oslo som grunner til å bli i Vålerenga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *