Påsketid er fotballtid

Lyn – Vålerenga på Bislett i 2012. Foto: Grydis

Påskeferien er utsatt, vi kjører på med fotball.
Vålerenga kjører på med ett kinderegg av en fotball “helg”. Kamper lørdag, søndag og mandag. Og siden det er påske tar vi oss friheten til å håpe på 9 poeng.

Lørdag – Vålerenga Damer
Damene tar i mot Fart hjemme klokken 15. Sola skinner og Obos deler ut gratis billetter til sine medlemmer i Sjappa. Finnes det bedre måte å tilbringe Oslo Påske på enn å svinge noen begre på Øst og se damene vinne?
Damene har åpnet sesongen med to seire og møter et lag som ikke har scora på sine to kamper.

Søndag – Vålerenga Fotball Elite
Vålerenga Fotball tar i mot Tromsø søndag klokken 20.00. Et lag vi må og skal slå. Sesongen startet bra, vi gikk høyt ut og kom hardt ned på jorda igjen. Denne kampen må vinnes, ikke nødvendigvis med champagne fotball. Men den må vinnes. Jeg forventer å se et Vålerenga som går ut og dominerer kampen. Et lag fullt av spillere som viser innsatsvilje og guts, som står opp for hverandre og som kjefter på dem som slipper seg ned litt. Et lag som tråkker til i duellene, dog litt mindre enn Efraín Juárez gjorde.

Deila snakket om at Herolind Shala hadde litt problemer med lysken, noe som åpner for Deyver Vega fra start. Tror Juárez er tilbake på høyreback og at laget ellers er som det har vært så langt i sesongen.

Denne kampen må vi sørge for å igjen være gode supportere. Ingen blir bedre av å få slengt dritt etter seg på jobb. Ja, de har verdens kuleste jobb og får bra betalt. Men vil du vi skal vinne, eller vil du ha rett?
Støtt laget uansett! På stadion. Så tar vi eventuelle diskusjoner andre steder.

Mandag – Vålerenga 2 – 3. divisjon, avdeling 2
Vålerenga 2 rykket ned i år og er belønnet med en serie fullt med lokale lag, samt Norild fra Vadsø, Halsen fra Larvik og FK Tønsberg.
I denne avdelingen er også Ski og Fotballklubben, denne gangen med navnet Lyn 1896 FK. Dagsavisen har tabelltips med oss på opprykk. Frigg sier i artikkelen at de ønsker å rykke opp. Ellers fokuseres det på at vi ødela for Lyn i 2005 da vi vant seriegull med Lyn to poeng bak på tredje plass.

I 2015 kjempet Lyn om å unngå nedrykk. Lyn ledet kampen lenge, men på overtid dukket Tega George opp.

Lyn leder 1-0. Det er overtid. Tega George dukker opp.

Lyn rykket ned. Året etter vant de sin avdeling, men pga omlegginger i seriesystemet bestemte NFF seg for at ingen lag rykket opp fra 3. divisjon det året. Og der har de også blitt og ettersom bare ett lag rykker opp, så sørger vi også i år for å ødelegge for Lyn.

Første kamp er mandag klokken 19.00 mot Follo på Intility Arena. Møt opp og se de nest beste spille.

Vålerenga Hockey
Tiden for å sette sammen laget for kommende sesong er i gang og en viktig brikke er på plass. Roy Johansen har signert 2 nye år som hovedtrener.
Dette i følge klubbens sider.

Når hockeyen etterhvert skal inn i Nye Jordal Amfi og verdensherredømmet skal bli vårt, kan Roy være en viktig brikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *