Engamorgen lørdag 4 Mai

Vålerenga – Viking 2017. Foto: Grydis

Vålerenga er klare for andre runde i cupen etter seier over Faaberg i første runde. Mandag venter Viking borte, mens damene tar i mot LSK Kvinner på Initility søndag.

Første runde i cupen
Faaberg Fotball inviterte til 100-årsfest på Joreksad i cupens første runde. Dessverre var NFF festbremser og sørget for at kampen gikk 2 mai og ikke 1 mai, noe som sørget for at langt færre tok turen fra Oslo. Hvorfor vi ikke kunne få et Oslo lag er ikke godt å vite. Faaberg hadde visstnok ikke engang tatt seg tid til å steke vafler.

Vålerenga hvilte de fleste av gutta som startet mot Odd hjemme. Og stilte med flere unge spillere. Azemi satte to og Vega putta et mål. Faaberg stilte med en god keeper som sørget for at resultatet ikke ble styggere for hjemmelaget.

Viking borte
Nok en gang skal helgen komme å gå uten at Vålerenga spiller kamp. Igjen skal vi spille mandag. Håpløst opplegg for reisende fans. Fotball skal spilles i helgen.

Viking har startet sesongen bra med 3 seire, før de gikk på to tap. Før sesongen ble det snakket om at Vikings store problem var bredde i forsvaret. Nå har de fått tre forsvarsspillere skadet. Nå snakkes det om skadekrise i forsvaret for Viking, der Vikstøl, Hove og Andresson nå er ute med skade. Jeg regner dog med at de som kommer inn, vil vise at de er gode nok for laget og forventer ingenting gratis på mandag.

Hos Vålerenga er det usikkert om Abdekugbe er klar igjen. Ellers er bare Peter Michael ute med skade. Denne kampen må Vålerenga vise at de kan styre kamper også på bortebane. Spiller vi som mot Brann så burde tre poeng være innen rekkevidde.

På tide å bevise styrke også på borte bane Vålerenga!

Vi tar oss tid til å se høydepunktene fra Odd kampen. Grei stemning når Dønnum setter målet.

Vålerenga Damer
Søndag klokken 17.00 kommer laget som ikke får lov å hete Lillestrøm på besøk. LSK Kvinner topper tabellen med 1 kamp mer spilt og 1 poeng foran Vålerenga. Vi er ubeseiret så langt i Toppserien med 5 seire og 1 uavgjort. Sist borte mot Trondheims Ørn, satt seieren langt inne, med 1-0 scoring i 87 minutt av Ajara Njoya. Søndag er det mulighet for å overta toppen av tabellen. Forventer at denne kampen kan bli en av de best besøkte i Toppserien denne sesongen.

Vålerenga og nøytrale tilskuere bruker inngang 1 søndag.

Billettinformasjon finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *