Våre favoritter til å styre skuta

Foto: VPNs arkiv

Alt som kan krype og gå av folk blir linket til Vålerenga-jobben. Her er våre favoritter:

Det koker rundt Vålerenga om dagen. Det virker som alle vil ha trenerjobben. Det er egentlig et fascinerende skue. Journalister sitter åpenbart og ringer opp folk med en eller annen tilknytning til klubben og spør “Du, kunne du tenke deg å trene Enga eller?” også sier de noe hyggelig, også er det plutselig nok en person “i diskusjonen” som har “meldt seg på”.

Det er et herlig kok. For å bidra litt ekstra: Her er Aperopets favoritter til trenerjobben og også noen andre stillinger.

Hovedtrener:

Jörn AndersenDer Blonde Torjäger er en legende i blant annet Nürnberg og Eintracht Frankfurt, og den første utenlandske toppscorer i Bundesliga noensinne. Det er ikke mange som har trent både Skoda Xanthi, Nord-Korea og føniksklubben Austria Salzburg. Stiller på sidelinja med østtysk sveis og Nord-Koreansk disiplin krydret med litt kontinental klasse. Satser på blazer med oppbretta ermer og pastellfarga t-skjorte under.

Pål Enger – Du kan ta gutten ut av østkanten, men du kanke ta østkanten ut av gutten. Sist sett på Torp hvor han ble bura på vei hjem fra Malaga. Fortid i Vålerenga, Mercantile og Tveitagjengen. Burde definitivt kunne fengsle publikum, dersom han er sluppet ut. Kan også være en ressurs mtp klubbmuseum og pynt på veggene på kontoret.

Mamadou “Big Mama” Diallo – Mannen som var utleid fra Lillestrøm til oss og senka dem på Bislett før han løp mot bøffelberget med åpne armer for å vise at han fortsatt var glad i dem. Og som LSK etter sigende signerte for det de trodde var norske kroner, men som viste seg å være Deutsche Mark. Også kjent for å si “Once you taste my cock you won’t go back” på TV mens han viste frem kokekunsten sin til Karen Marie Ellefsen (tror jeg det var). Bra rykk fremover, desto roligere hjemover. Bra selvtillit.

Øystein Stray Spetalen – Spettis er en mann med sterke meninger. Mener å huske han påsto han var kretsmester i fotball selv en gang. Har veldig god peil på tall, og bør være sterk på statistisk analyse. Er ikke redd for å konfrontere uhøflige journalister, og har solid erfaring med spillerlogistikk.

Bojan Zajic – Mannen med skuddfinta ingen i Norsk fotball klarte å lese. Blid som en sol bestandig. Har solide kontakter på balkan og kan nok skaffe det meste klubben måtte trenge, samt litt ekstra forsterkninger i tilfelle vanskelige bortefans. Når alle på laget får lært seg den finta er vi uslåelige.

Bruno og Hengern – En dynamisk duo som kan komme med masse fete anekdoter om hvordan det var i gamle dager, og hvordan de fortsatt kunne – dersom de ville – spilt i Eliteserien i dag. Det er nok motivasjon for gutta.

Bengt Eriksen – Litt samme kategori som over, bare yngre. Peptalker litt mer nedlatende, ala “Når jeg var ung så LIKTE vi å trene”, “Vi hadde ikkeno playstasjon og sånn vi” og “Trene er gratis det, veit du”.

Johan Golden og Atle Antonsen – Vålerenga-fans med gode motivatorskills. Sørger nok for god og løs stemning i garderoben, og har nok også tilgang på preparater som får gutta til å løpe fort. Strålende!

Tobias Grahn – Bringer stil og selvtillit til laget, samt bred personlig erfaring fra overgangsmarkedet. Vil definitivt buse med flickornas små musar og følge godt med på den hvite stripa i tillegg.

I tillegg vil vi lansere disse folka til diverse stillinger:

Taktisk trener:

Arild Rønsen – Har vært så mye på treningsfeltet at han garantert har fått med seg det som er å vite. Prater rett fra levra og kan fortelle unggutta alt om den rapmusikken de hører på også.

Økonomiansvarlig:

Tommy Steine. Er visstnok fra Vålerenga. Komiker med sans for kronasjer og firmabilavtaler. Hva kan gå galt?

Løpetrener:

Erik Foss. Nok en kar som kan motivere unggutta med å fortelle dem hvor lett dem har det sammenlignet med da han løp rundt med blå stilongs.

Arrangementssjef:

Alex Rosen – Mannen med Norges største smil. Bra med livserfaring og sans for show. Vil garantert trekke ekstra folk med Elvis-imitasjoner og andre ablegøyer.

Sikkerhetssjef:

Kristian Valen – Kompis av Alex Rosen, i alle fall i følge det jeg hører på Radio Rock. Har en stor våpensamlig og mye erfaring fra samarbeid med politi og sikkerhetstjenester. Snakker også Stavanger-dialekt, noe som er hendig i tilfelle Viking bestemmer seg for å ha med bortefans neste sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *