Engamorgen søndag 26/4-15: Batongshake for war

Vi starter med den mindre hyggelige nyheten om at åtte Vålerenga-supportere ble arrestert i Kristiansand. Fedrelandsvennen har publisert en kort videosnutt av opptrinnet. Usikkert om det er før eller etter kampen, men det er åpenbart at Isko Boys var involvert.

Det er som vanlig helt umulig å få klarhet i hva som egentlig skjedde, så vi får bare registrere at det gikk fire serierunder før det smalt i år.


Cupens andre runde er satt opp av forbundet, og etter de høye herrer og kvinner var ferdig med sitt møte på det røykfylte bakrom er det klart at de valgte å sende oss til Gjøvik. Vålerenga møter altså Gjøvik-Lyn 6. mai kl 18.00 på Gjøvik Stadion. Det kan bli en artig tur det, også mistenker vi at Tom Henning Hovi har en eller annen stilling i klubben der oppe, uten at vi har klart å google oss fram til nøyaktig hva.


De fleste har vel hørt om Haugesund-supporterne som fikk tildelt elendige plasser denne sesongen. Så dårlige at tre av de valgte å stå på hovedtribunen i stedet. Nøye plassert slik at de ikke sperret sikten for noen, og ikke egentlig plaget noen i det heletatt. Resultatet er at de ble kastet ut, og jaggu har ikke politiet gitt dem bot på 6000kr – eller fengsel i tolv dager. Det er nesten fristende nekte å vedta bota og stelle seg i soningskø, slik at man blir den første personen som faktisk sitter tolv dager i fengsel fordi man ikke ville sitte på en fotballkamp i Norge. Spørs om det er fornuftig bruk av feriedager, men faen heller. Dette er skandaløst. Og hvor er FK Haugesund oppe i alt dette? Hvor er lokalavisen? Personlig mener jeg NSA burde sette opp en kickstarter hvor alle norske fotballfans kan slenge inn en hundrelapp. Det overskytende beløpet kan settes på en konto øremerket fremtidige idiotiske bøter.

Vi avslutter med denne godbiten. Zahid vs Ajer. Snakkes!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *