Engamorgen 4/5-15: Dagen derpå

Foto: Grydis.no
Foto: Grydis.no

Det skrives ett og annet i avisa om derbyet i går. Her er en liten oversikt pr nå. 

Det er mye fokus på dommerne. Christian Grindheim og Rekdal er absolutt ikke enige i at det er noen straffe, og Grindheims kommentarer til C More er vel litt på kanten, vi får håpe han ikke får karantene. Rekdal påstår Erling Knudzon lo selv av straffa etterpå, noe Knudzon selv dementerer på twitter. Men han er opptatt av å få med at han liker å tråkke på Vålerenga-spillere. Badass, der altså.

Frode Kippe kommer med et stikk mot Grindheim i lokalpressa, Grindheim er nemlig aldri enig med dommern, ifølge Frode Kippe. Romerikets Blad kan også melde at en sovende Vålerenga-fan ble tauet utenfor Martins klokka to i natt. Personlig har jeg litt vanskelig for å tro at Vålerenga-fans fester på Martins etter en kamp mot bøfla, men jaja.

Til Aftenposten melder Grindheim at “vi blir for feige“. Og det er vel kanskje noe i det. Bøfla kom bra utover i kampen, og etter straffe ble de kanskje litt redde for å slippe inn et mål til.

Til Dagsavisen forteller Rekdal at det virker som stasjonsbyen er på speed når Vålerenga kommer. Altså som et kompliment, at de alltid er gira. Selvsagt er det de. Det er bare å se på fokuset i sosiale medier. Det eneste de stort sett snakker om er Vålerenga, Klanen og individuelle spillere. Det er et fokus som avslører komplekser så enorme at det ikke ligner grisen.

I Dagbladet kan vi lese at Daniel Fredheim Holm faktisk scora et skikkelig pent mål. Synd medias jag etter kontroverser overskygger den storyen, for den scoringa var praktfull.

Til slutt kan vi se at bøffeltrener Runar Kristinsson varsler spillerkjøp. Han vil ha større spillere, for han synes LSK taper for mange dueller. Det er åpenbart at LSK ikke har klart å omstille seg til å spille noe i nærheten av underholdende fotball med de spillertypene de har, så nå er det tilbake til neandertalerfotball på Åråsen. Nedsparkinger, drøying av tida, langpasninger med snø på og dødballer er litt av en fremtidsvisjon.

VPN-dagboka i dag skriver noen velvalgte ord om blussing og kasting av ting på banen.

Vi er med dette ferdige med derbyet, neste match er Gjøvik-Lyn i køppen på onsdag. Og deretter: Stabæk lørdag kl 20.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *