Strømsgodset – Vålerenga: 1 – 1

Godset er et lag vi spiller for spiller skal slå 10 av 10 ganger. Også borte.
Kan det være mulig at vi rett og slett undervurderte Godset eller er vi slitne? Flere spillere ser slitne ut og kommer aldri helt inn i kampen. Vi går ut som vanlig og forsøker å dominere kampen. Vi er farlige i høyt press og har også tilsynelatende kontroll på det Godset kommer med. Men så glipper det, vi slipper inn ett mål og så bruker vi rett og slett en halvtime på å komme inn i kampen igjen. Det holder ikke om vi skal vinne kamper.

Det er skummelt å se hvor tafatte og utspilt vi fremstår etter målet, da vi virkelig skal stå opp og vise oss frem. Vi blir spilt lave og klarerer ballen tilbake til en motspiller nesten hver gang, mye av dette skyldes også fordi midtbanen ikke er mulige å spille på. Da kommer det en ny bølge med angrep igjen og igjen.

Man kan ikke vinne kamper på 90% i Eliteserien, da inviterer vi motstanderen inn i kampen og gir dem selvtillit. Fagermo sier i pausen at vi er det beste laget mot slutten av alle kamper. Det gir også utslag i denne kampen.

Vi bruker fortsatt ganske lang tid på å spille oss inn i kampen, men når Osame setter opp Christensen som skyter og keeper må gi retur, så er selvfølgelig Bjørdal på plass og scorer. Føler at laget kollektivt ikke orker å kjempe inn tre poeng i dag. På slutten har også KK noen klasseredninger som redder inn ett poeng.

Aron Dønnum på benk i dag, men det var ingen planer om å bruke han. Men det må bety at han snart er klar igjen.

Spillerbørs:

Kristoffer Klaesson – 6 – Kan ikke lastes for målet i mot. Har to klasseredninger mot slutten av kampen og redder ett poeng. Lukter på BB, men blir ikke spesielt utfordret utover dobbelsjansen mot slutten av kampen, hvor han redder ett poeng.

Christian Borchgrevink – 4 – Mister ballen som leder til 1-0 målet. Kommer ikke like bra med offensivt som vi er vant til å se. Er oppe i noen dueller som hindrer farlig sjanse på dødballer.

Jonatan Tollås Nation – 5 – Når Borch mister ballen, så blir er han for langt unna til å gå i press. Han tar stopper dermed heller mulighetene for en pasning inn i feltet, men Friday henter frem et kremmerhus og scorer. God når Godset forsøker å presse han en mot en.

Ivan Näsberg – 6 BB – Har kontroll på duellspillet, men har ingen på midtbanen å spille ut til når vi blir presset. Dermed må han klarere uten mening. Går i noen viktige dueller og nekter Godset plass i situasjoner som kunne blitt farlige.

Sam Adekugbe – 4 – Kommer ikke helt med offensivt. Har grei kontroll bakover. Men det blir også farlig flere ganger på hans side når han ikke rekker tilbake raskt nok.

Tobias Christensen – 5 – Ut etter 81 minutter. Starter som ving, men kommer ned som indreløper og er bedre der, men klarer ikke å hjelpe oss å få balanse i første omgangen. Får en assist da keeper må gi retur på skuddet hans og Bjørdal scorer.

Fredrik Oldrup Jensen – 4 – Ser sliten ut. Søker ikke å gjøre seg spillbar i oppspillsfasen. Er med som førsteforsvarer og tar vekk noe rom, men ser rett og slett sliten ut i dag.

Henrik Bjørdal – 6 – Løper som alltid mye, men ikke helt venn med ballen i dag. Og har noen balltap som fort kunne blitt skummelt imot. Løper og løper og er på rett plass når returen kommer og scorer årets første. Spiller seg betydelig opp etter dette, løper og er vårt viktigste oppspillspunkt. God til å holde på ballen og ofte spillbar. Med en bedre første omgang hadde han vært BB.

Osame Sarraoui – 5 – Ser veldig borte ut, men så kommer en bokseåpner pasning til Christensen som tilslutt ender med en retur til Bjørdal som selvsagt har tatt løpet inn i boksen og setter den i mål. Osame blir litt svak som indreløper i dag og blir endel borte som ving. Ser sliten ut i dag.

Henrik Udahl – 5 – Brenner noen store sjanser tidlig i andre omgang. Men forsetter å jobbe uten å få til veldig mye i dag. Gjør seg dog spillbar i oppspillsfasen som gjør at vi får flytta laget etter.

Amor Layouni – 3 – Ut etter 78 minutter. Prøvde litt i første omgang uten å lykkes helt, men blir mer og mer borte i andre omgang. Skuffende at når det er bakrom på hans side, så klarer vi ikke å sette han opp. Vi klarer rett og slett ikke å knekke koden for å spille han god så langt i år.

Innbyttere
Odin Thiago Holm – Inn etter 78 minutter. For kort tid.

Seedy Jatta – Inn etter 81 minutter. For kort tid.

Èn kommentar på “Strømsgodset – Vålerenga: 1 – 1

• 4. juli 2021 i 22:53
    Permalink

Enig med Fagermo at vi blir snytt for straffe på stillingen 0-0! I studio sier de og at det er hands.