Engamorgen onsdag 6/5-15: Kamp i dag!

Moussa Nije og Herman Stengel mot Lokomotiv Oslo. Foto: vif-fotball.no
Moussa Nije og Herman Stengel mot Lokomotiv Oslo. Foto: vif-fotball.no

Når det butter litt i mot på banen er det deilig at kampene kommer tett som hagl. Allerede i dag skal vi nå tredje runde i cupen på bekostning av Gjøvik/Lyn.

Daniel Fredheim Holm, Kjetil Wæhler og Deshorn Brown har alle fått fri og blir hjemme. Det spørs om ikke flere startere får begynne på benken slik at reservene får mulighet til å vist seg fram. Gjøvik/Lyn ligger sist i 2. divisjon avdeling 3 med 0 poeng og tre tap på de tre første kampene. Tapene har kommet mot Ørn Horten B (0-3), Sprint/Jeløy H (1-2) og Fram B (0-2).

Kampen er flyttet fram til klokken 18:00 og vises på TV 2 Sumo.

Her er Vålerengas tropp:

Michael Langer, Lars Hirchfeld, Niklas Gunnarsson, Ruben Kristiansen, Simon Larsen, Markus Nakkim, Ivan Näsberg, Sivert Heltne Nilsen, Herman Stengel, Sander Berge, Moussa Njie, Elias Mar Omarsson, Morten Berre, Rasmus Lindkvist, Christian Grindheim, Ghayas Zahid, Daniel Braaten, Alexander Mathisen.


 

I en kommentar i Dagbladet gir Morten P full støtte til Christian Grindheim og den mulige karantenen han prata på seg etter kampen mot LSK.

“Hvis en Grindheim-karantene blir et faktum tror jeg det er flere trenere enn Rekdal som vil gi rettighetsselgerne et betydelig problem når det gjelder hva TV kan gjøre hvor og når.”

Aperopet er så klart helt enig.


 

Angående det som skjedde på tribunen på Åråsen, har Aperopet forsøkt å få en rekke sentrale personer i tale for å gi oss et innblikk i hvordan man tenker når man fyrer opp en rekke bluss. Så langt har vi ikke lykkes med det.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *