Hvor blei det av Vål´enga?

En finfin stolpe midt i TV-ruta. Cupen leverer på alle plan!

Fra årsbeste mot Gent til noe helt annet mot Ullern. Men vi er i det minste klar for tredje runde i cupen.

Vålerenga-laget som slo Gent 2-0 på torsdag dukka aldri opp på Ullern søndag. Tredjedivisjonslaget Ullern hadde spilt én gjeldende kamp siden høsten 2019, men beit godt fra seg mot profflaget Vålerenga. Joda, Vålerenga hadde jo alt av spill og sjanser, men det hjelper liksom ikke å vinne cornerstatistikken 18-3 hvis det ikke blir mål.

Vi måtte vente til det 82. minutt før Tobias Christensen tuppa inn målet alle trodde kom til å sende Vålerenga videre, men fire minutter før slutt utligna Ullern på sin første sjanse i andre omgang.

Ekstraomgangene ble aldri spennende.

Fredrik Oldrup Jensen banka Vålerenga i ledelsen to minutter ut i den første ekstraomgangen før Seedy Jatta fikk sette inn 3-1 etter et nydelig forarbeid av Jacob Dicko Eng.

Så skjedde det ikke noe mer, og Vålerenga endte opp med å vinne oppskriftsmessig og fortjent.

PS. En knusktørr bane, og en dommer som tillot grisespill, sendte Brage Skaret i garderoben etter et kvarter med skade. Det kunne blitt flere skader, men det gikk heldigvis bra med resten.