Engamorgen 13/5-15: Laumann Ylven til Vålerenga

Laumann Ylven og Kjær. Foto: VIF Hockey
Laumann Ylven og Kjær. Foto: VIF Hockey

Fotball først: Tre poeng i en ganske sjuk kamp i går, Enga er på 3. plass på tabellen før resten av gjengen spiller i dag. Det var en type kamp som gir både trenere og supportere hjerteinnfarkt. Ingen struktur, elendig forsvarsspill, og egentlig ganske mye tilfeldigheter fremover også. Bortsett fra frisparket til Herman Stengel, som er et verdig Vålerenga-mål nr 1500 i Tippeligaen. Rekdal oppsummerer det vel greit i videointervjuet på klubbsidene: “Fotballen er sjuk av og til”.

En som ikke var fornøyd i går var Steinar Nilsen. Han slakta laget fullstendig direkte på TV.

Dagsavisen følger opp sin gode Vålerenga-dekning med “Mer sirkus enn fotball”.

Det er uansett vår neste motstander, Mjøndalen, som skaper overskriftene etter de snudde 0-2 til 3-2 mot Rosenborg i går. Det skal egentlig ikke være mulig, og sier noe om Tippeligaen og måten lagene varierer i prestasjonene sine på. Norske Tippeligalag har bunnivå som ikke ligner grisen når de først finner ut at de skal ha en dårlig dag.

Se alle scoringene hos TV 2!


Damelaget slo Stabæk 1-0 i går. Matchvinner ble Emelie Erlandsson, og Vålerenga er nå oppe på 8. plass på tabellen.


En meget overraskende overgang i hockey-norge i går. Martin Laumann Ylven melder overgang fra Lørenskog til Vålerenga. Å hevde at han har vært en ganske upopulær spiller i Get-ligaen er vel et understatement. Gutten er rundt 190cm høy og veier over 100 kg, og er kjent for å takle alt og alle i tide og utide. Jeg har selv etterlyst større og tyngre forwards, men visste ikke at Jan Tore Kjær skulle trykke på atomknappen. Han har slitt med skader de siste sesongene, men hevder nå å være skadefri. I 2012-2013 hadde han 32 poeng og 152 minutter på 41 kamper for Lørenskog. Lørenskog-supporterne ryktes å ta overgangen med alt annet enn fatning. De har jo bare støvsugd Vålerenga Hockey over flere år, så nå begynner selvsagt grininga. Det gjør det jo selvsagt mye morsommere.

VG: Laumann Ylven fortsetter karrieren i VIF.

Les kommentarer fra Ylven og Kjær på klubbsidene.

Fra 2013: LIK-Martin tar 170kg i benken.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *