Gratulerer med dagen!

Foto: Grydis.no
Foto: Grydis.no

Fredag feira vi St. Hallvard, Oslos skytsengel, i går feira vi seier over Mjøndalen og i dag feirer vi grunnlovsdagen. Men før vi fortsetter med is og pølsene i dag, ser vi litt på hva mediene skrev etter gårsdagens kamp, vi hyller Morten Berre og vi ser fram i mot Vålerenga 2 mot Lyn i morgen.

For en kamp! Etter en relativt rolig førsteomgang tok det helt av i den andre og vi burde strengt tatt scora flere mål enn de to vi fikk. Men vi vant 4-2 og ligger på tredjeplass på tabellen.

Dagbladet har skrevet om kampen og tatt med noen sitater fra CMore.

Morten Pedersen har skrevet en kommentar om kampen i samme avis.

TV 2 fokuserer på Vålerengas førstemål som Lindkvist mener er Barcelonafotball.

Nettavisen formidler noen ord fra Lindkvist og Rekdals frustrasjon da Mjøndalen reduserte til 2-3.

Rekdal mener pratet om å senke forventningene til Mjøndalen er bare tull. Mer i Drammens Tidene.

Arne Scheie mener noe av det samme i Nettavisen.

DT har også skrevet om keeper Forn som deppa etter tabben som ga Vålerenga 3-1. Men få nevner at han stansa Zahid på samme måte bare minutter tidligere.

NTB har også en sak om Forns tabbe.

Grydis og Digitalsport har knipsa bilder, mens Vålerenga har intervjua Morten Tandberg, Christian Grindheim og Rasmus Lindkvist.

Aperopet har selvsagt satt spillerbørs.


 

Vi må hylle Morten Berre som nå har scora i 20 sesonger på rad i Tippeligaen. I går redda han oss fra noen nervepirrende sluttminutter da han økte ledelsen til 4-2 rett etter Mjøndalens redusering.

Aftenposten med sak om den evigunge Berre.

Det har NTB også.


 

Noen klarte ikke holde fingrene for seg selv, og det var bråk før kampen på Nationaltheateret.

Dagbladet/NTB med sak.


Damelaget tapte 4-0 for LSK Kvinner, bedre kjent som Strømmen/Setskog Høland.

Romerikes Blad har sak.

Det har NFF også.


 

I morgen spiller Vålerenga 2 mot Lyn i Vallhall. Vålerenga-fansen får tribunen mot Ringveien, mens Lyn får hovedtribunen. Har du sesongkort på Ullevaal kommer du inn gratis, hvis ikke må du betale en stakkarslig femtilapp. Det er kiosk i hallen hvor inntektene faktisk går til klubben.

Lyn har skrevet en forhåndsomtale av kampen.

Kampstart er klokka 19:00 og kampen vil streames blant annet her på Aperopet. Men ta nå turen til Vallhall og se hvorfor Lyn så desperat har ønsket å unngå å møte våre nest beste.

Spennende og viktig kamp er det også. Lyn ligger helt sist med ett poeng (0-1-3) og Vålerenga 2 ligger under streken med to poeng (0-2-2). Det er dog ikke verre enn at med tre poeng her vil rekrutta gå helt opp på sjuendeplass.

Vi sees!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *