Engamorgen mandag 18/5-15: Byderby mot Lyn i dag!

Mangfold kan ikke kjøpes. Foto: Klanen.no.
Mangfold kan ikke kjøpes. Foto: Klanen.no.

Vålerenga 2 møter Lyn til byderby i Vallhall i dag. Den kampen bør du få med deg. Oppdatert med troppen!

Hvert år siden opprykket har Lyn sendt inn ønske til NFF om å ikke havne i samme avdeling som Vålerenga 2. Det er visst ydmykende eller noe sånt. NFF har gått med på ønsket – inntil denne sesongen da dem plasserte alle oslolagene i samme avdeling.

Derfor er denne historiske kampen på trappene i dag. Vålerenga 2 har aldri møtt Lyn tidligere så det blir et nytt bekjentskap for våre beste unggutter. Til info har ikke Lyn slått Vålerengas førstelag på 2.436 dager. Ikke det at vi teller, men…

Lyn ligger helt sist i Oddsen-ligaen avdeling 1 med bare ett poeng på fire kamper. Vålerenga 2 ligger også under streken med to poeng. Men med seier her vil dem avansere til midt på tabellen. Det er derfor svært mye på spill også sportslig i dag! Sjekk tabellen her.

Kampen går som sagt i Vallhall og spilles klokka 19:00. Har du sesongkort på Ullevaal kommer du inn gratis, hvis ikke koster kampen bare 50 kroner for voksne. Vålerenga-fansen får tribunen langs Ringveien, mens Lyn-fansen får hovedtribunen.

Christian Haksø & Co streamer kampen som du kan se her på Aperopet fra klokka 18:50. Egen link kommer i løpet av formiddagen. Men ta heller turen til Valle og se hvorfor Lyn er vettaskremte for å møte Vålerengas nest beste!

Se forhåndsomtale på vif-fotball.no her og her.

Vålerengas tropp mot Lyn: Lars Hirschfeldt, Adrian Møller, Madhusan Sandrakumar, Markus Nakkim, Mats Lien Vaagan, Ivan Näsberg, Svein Marius Koss, Sander Berge, Rino Falk Larsen, Herman Stengel, Simen Hestnes, Mortadha Alkanany, Tega George, Moussa Njie, Niklas Castro, Elias Mar Omarsson, Morten Berre, David Coulibaly

2 kommentars på “Engamorgen mandag 18/5-15: Byderby mot Lyn i dag!

 • 18. mai 2015 i 10:37
  Permalink

  Vedrørende tellingen av dager;
  For å telle på samme måte som pappaguttene så må vi begynne fra den dagen de slo oss sist, altså fra 15.sep 08. Det gir 2 436 dager (dere har kjørt tellingen fra uavgjort-kampen på våren 09, men uavgjort er som kjent ikke seier).

  Svar
 • 18. mai 2015 i 11:36
  Permalink

  Det har du selvsagt rett i. En liten brain freeze der.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *