Engamorgen fredag 22/5-15: Bohinen om Vålerenga

Bohinen og Rekdal i forbindelse med cupkampen mellom Asker og Vålerenga i 2013. Foto: hildrupphoto.com
Bohinen og Rekdal i forbindelse med cupkampen mellom Asker og Vålerenga i 2013. Foto: hildrupphoto.com

Det er ikke så mye nytt å melde fra vålerengauniverset i dag, men vi har plukka opp en artikkel hvor Lars Bohinen prater litt om klubben han spilte en kort periode for.

Sandefjord er Vålerengas motstander denne runden. Kamptidspunktgeneratoren har ploppa ut mandag klokka 20 denne gangen. Riktignok er det pinse, men ikke spesielt gunstig tidspunkt for dem som har tenkt å reise fra Oslo denne dagen.

Lars Bohinen er som kjent trener for laget med seks strake tap og møter Kjetil Rekdal for første gang i Tippeligaen. Det er derimot ikke første gangen dem møtes som trenere. Bohinen så sitt Asker tape 2-3 for Vålerenga i cupen for noen år  siden.

– Vi er ganske forskjellige som trenertyper. Kjetil er veldig tydelig på det han vil og er tro mot seg sjøl og sine egne ideer. Jeg har en mer spørrende tilnærming. Men jeg er klar på hvordan vi skal spille, sier Bohinen til Dagsavisen.

At Vålerenga ligger på tredjeplass overrasker han ikke.

– Vålerenga skal være med i medaljekampen i sju av ti år. De må få lov til å ta et generasjonsskifte slik Kjetil er i gang med nå, sier Bohinen.

Husker du Lars Bohinens siste spark på ballen som Vålerenga-spiller? Det var noen dager etter det berømte kvalikkampen mot nettopp Sandefjord i Vallhall i 2003. Da møttes Vålerenga og Wisla Krakow til returkamp i UEFA-cupen i Polen. Det ble 0-0 hjemme og det sto 0-0 der nede etter 120 minutter.

Her er straffesparkkonkurransen i sin helhet:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *