Treningsrapport fredag 29/5-15: Mathisen ute

Daniel Fredheim Holm. Foto: grydis.no
Daniel Fredheim Holm. Foto: grydis.no

Alex Mathisen deltok ikke på fredagens vålerengatrening på Valle, og er dermed uaktuell til troppen som reiser til Stavanger for å møte Viking. Daniel Fredheim Holm derimot er klar.

Etter oppvarming og en økt hvor man terpa angrep- og forsvarsspill ble det delt ut 11 vester. Dette er alltid spennende da det gir en indikasjon på hvordan laget blir seende ut i neste kamp. De som fikk vester først var:

Langer

Gunnarsson, Tollås Nation, Wæhler, Kristiansen

Heltne Nilsen, Grindheim

Fredheim Holm, Braaten, Lindkvist

Brown

Etter drøyt 20 minutter var det tid for drikkepause og man bytta vester. Da var førstelaget:

Langer

Larsen, Tollås Nation, Wæhler, Kristiansen

Stengel, Grindheim

Fredheim Holm, Zahid, Lindkvist

Braaten

Ut i fra dette virker med andre ord åtte plasser sikre, mens Rekdal & Co er usikre på tre. Hvem erstatter Mathisen? Vi tipper Gunnarsson, men Larsen er også aktuell. Hvem får Grindheim som makker? Vi tipper Heltne Nilsen blir valgt foran Stengel. Hvem starter på topp? Selv om Zahid ikke har imponert så langt så har han gjort en bedre jobb enn Brown. Så vi tipper Zahid tar 10’ern som vanlig, mens Braaten blir spissen vår.

Etter nye 20 minutter gikk noen i garderoben, mens andre terpa avslutningstrening i noen minutter. Temperaturen var relativ høy gjennom angrepstreninga, mens det gikk rolig for seg når dem spilte 11 mot 11. Rekdal ga tydelige tilbakemeldinger kontinuerlig.

Viking er en tøff motstander og trenerne var tydelige på dette. Så gjenstår det å se om spillerne skjønner alvoret eller ikke…

 

Èn kommentar på “Treningsrapport fredag 29/5-15: Mathisen ute

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *