Treningsrapport torsdag 25/6-15: Skadefri tropp (video)

Valle. Foto: FrankO
Valle. Foto: FrankO

Vålerenga har ingen skader inn mot Bodø/Glimt-kampen søndag, og i dag var det offensiv og defensiv organisering som sto på treningsprogrammet.

Riktignok sto Ruben Kristiansen over treninga, men det er ikke noe alvorlig og han er klar til søndag. Det samme er Niklas Gunnarson som hadde tapet opp hånda ganske bra etter at han fikk en finger ut av ledd. Ghayas Zahid så vi ikke, men han er i alle fall ikke skadet.

Etter litt oppvarming delte troppen seg inn i to; offensivt og defensivt. På den offensive delen sto våre tre sentrale midtbanespillere (Grindheim, Stengel og Heltne Nilsen), backene våre (Gunnarsson, Näsberg, Mathisen), vingene (Fredheim Holm, Lindkvist) og spissene (Brown, Omarsson og Braaten). Fra kontrollert spill på midtbanen skulle de få ballen fort i angrep, enten ut på kant og så foran mål, eller rett foran mål med en gang. Mislyktes dem var det å prøve på nytt.

Spesielt Omarsson og Brown imponerte med sine avslutningsferdigeter. Gang på gang satt ballen bak keeper. Morten Berre hadde en unormal svak dag på jobb og bommet på de mest utrolige sjansene.

Den andre delen av troppen terpet forsvarsspill, men det var på andre sida av banen så jeg fikk ikke med meg alt for mye derfra.

Deshorn Brown er fortsatt i vinden etter selfien med Messi, og i dag var det et annet kjent fjes som benytta seg anledningen til å stå side om side med Jamaicas store sønn.

 

 

I morgen blir formasjonen inn mot Glimt-kampen terpa og vi skal prøve å få noen bilder derfra også.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *