Treningsrapport lørdag 4/7-15: Daniel med gjestevisitt på Valle

Straffetrening på Valle 4/7-15. Mobilfoto: FrankO/Aperopet.no
Straffetrening på Valle 4/7-15. Mobilfoto: FrankO/Aperopet.no

Hinkende på krykker, og et godt bandasjert venstrekne, dukka ulykkesfulglen Daniel Fredheim Holm opp på lørdagstreninga til Vålerenga på Valle. Her er vår rapport på status dagen før Odd-kampen.

Også skadde Michael Langer dukka opp på kunstrgressbanen bak Vallhall, men deltok naturligvis ikke. Omfavnet av skaden til Fredheim Holm blir først klar over helga, men han blir utvilsomt borte en lengre periode.

Med unntak av disse to var det en fulltallig tropp som deltok i en relativt lett økt. Etter oppvarming ble det trent på innlegg fra kant og avslutninger. For noen var det vanskelig å slå innlegg, for andre var det vanskelig å treffe ballen, mens noen klarte seg rimelig bra på begge deler. For å si det sånn, det er kanskje greit at Kjetil Wæhler ikke ofte kommer seg rundt på kanten…

I det hele tatt var det en munter økt uten noe spesiell prestisje – noe som er greit dagen før en viktig bortekamp. Trenerteamet har bestemt seg for troppen og stort sett alle posisjonene i startoppstillingen. Noen overraskelser vil komme i kveld (når troppen offentliggjøres) og noen vil komme en drøy time før kampstart (når laget kommer). Argumentasjonen til Rekdal for valgene var i alle fall overbevisende. Én posisjon står uavklart der Rekdal vurderer to spillere som 50-50 opp mot hverandre.

Etter en tøff uke, med tap av to nøkkelspillere og tap mot Glimt, virker det i alle fall som at de viktigste spillerne tar dette på alvor. Så gjelder det bare å gjøre jobben sin mot Odds i morgen.

Her er en kort video av økta med innlegg og avslutning, samt dødballtrening helt på tampen.

Èn kommentar på “Treningsrapport lørdag 4/7-15: Daniel med gjestevisitt på Valle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *